• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η A-Class sedan που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης έδωσε μια πρώτη εικόνα της ανανεωμένης σχεδιαστικής άποψης που θα ακολουθήσει η εταιρία.

Νέα πλατφόρμα Mercedes

3.231 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/5/2017

Η νέα πλατφόρμα της Mercedes που χαρακτηρίζεται με κίνηση στους εμπρός τροχόυς, θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με δημοσιεύματα σε 8 μοντέλα της εταιρίας.

 
Η Μercedes Benz επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η πλατφόρμα με κίνηση στους εμπρός τροχούς. της επόμενης γενιάς που ετοιμάζει, θα χρησιμοποιηθεί σε 8 μοντέλα.

Το στέλεχος της Mercedes, Οla Kallenius με δηλώσεις του σε διεθνή μέσα επιβεβαίωσε τα σχέδια της γερμανικής εταιρίας αλλά δεν αποκάλυψε  ποια μοντέλα θα χρησιμοποιήσουν την νέα πλατφόρμα.
 
Δημοσιεύματα του εξωτερικού αναφέρουν ότι τα υποψήφια μοντέλα είναι τα επόμενα hatchback και sedan της A-Class, η B-Class της επόμενης γενιάς, oι CLA-Class sedan και Shooting Brake κ.α.

Η A-Class sedan που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης έδωσε μια πρώτη εικόνα της ανανεωμένης σχεδιαστικής άποψης που θα ακολουθήσει η εταιρία με την χαρακτηριστική καινούρια γρίλια Panamerican.