Με μικρές σπορτίφ πινελιές έκανε την εμφάνιση του το νέο Lexus NX300h Sport.

Η αιχμηρή σχεδίαση του premium SUV της Lexus συνδυάζεται με λεπτομέρειες που τονίζουν την σπορτίφ εικόνα που αποπνέει.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι δερμάτινες επενδύσεις, οι οποίες προαιρετικά προσφέρονται και σε διχρωμία.

Πλήρως ανασχεδιασμένη είναι η γρίλια του NX300h Sport.

Ζάντες 18 ιντσών με μαύρο και χάλκινο φινίρισμα.

Οι πλαϊνοί καθρέπτες έχουν μαύρο στιλπνό φινίρισμα και νίκελ λεπτομέρειες.

Νέα σπορ έκδοση για το Lexus NX300h

4.222 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2018)

Η Lexus λανσάρει τη νέα έκδοση Sport για το NX300h, εφοδιάζοντας το με αισθητικές αλλαγές μέσα κι έξω, που χαρίζουν μια πιο σπορτίφ νότα στο premium SUV. Μάθετε πότε θα γίνει το εμπορικό του ντεμπούτο, αλλά και τις πρώτες τιμές του για την ευρωπαϊκή αγορά.

Η γκάμα του Lexus NX300h διευρύνεται με την εισαγωγής της Sport έκδοσης, η οποία επικεντρώνεται στο αισθητικό κομμάτι χωρίς να περιλαμβάνει αλλαγές-βελτιώσεις στο υβριδικό σύνολο που κρύβεται κάτω από το μυώδες αμάξωμα του μοντέλου. Αισθητικά, λοιπόν, το NX300h Sport έχει ανασχεδιασμένη γρίλια με οριζόντια φιλέτα, που αντικαθιστά την κυψελοειδή του «απλού» μοντέλου, ενώ νέοι είναι και οι πλαϊνοί καθρέπτες με μαύρο στιλπνό φινίρισμα και νίκελ λεπτομέρειες. Επιπλέον, στο εξωτερικό παρατηρούμε τις νέες ζάντες 18 ιντσών με διχρωμία σε μαύρο και χάλκινο χρώμα.
 

Περνώντας στην καμπίνα, οι άνθρωποι της Lexus έχουν φροντίσει να προσθέσουν κάποιες νέες πινελιές, ούτως ώστε να συμβαδίζει με το σπορτίφ σύνολο. Αναλυτικότερα, υπάρχει η επιλογή της επένδυσης του εσωτερικού σε μαύρο Tahara δέρμα, ενώ προαιρετικά προσφέρεται και η επιλογή διχρωμίας σε μαύρο και άσπρο ή σκούρο κόκκινο Tahara με ανοιχτόχρωμες ραφές για μεγαλύτερη αντίθεση. Από εκεί και πέρα, το NX300h Sport παραμένει υπερπλήρες στον τομέα της τεχνολογίας, όντας εξοπλισμένο μεταξύ άλλων με οθόνη 10,3 ιντσών του συστήματος Lexus Premium Navigation, ενώ το παρόν δίνει και το πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, Lexus Safety System+.
 

Τέλος, όσον αφορά στο κόστος κτήσης του νέου Lexus NX300h Sport αγγίζει τις 36.500 λίρες Αγγλίας ήτοι περί τις 41.700 ευρώ, με τις πρώτες παραδόσεις στην αγορά της Μ. Βρετανίας να πραγματοποιούνται μέσα στον ερχόμενο Ιούλιο. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το αν θα διατεθεί η εν λόγω έκδοση στην ελληνική αγορά.

Mercedes
moto