Το ProCeed shooting brake έχει σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και κατασκευαστεί ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά.

Τeaser νέου Kia ProCeed

3.038 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2018)

Ένα νέο μοντέλο για την γκάμα Ceed αλλά σε shooting-brake αμάξωμα ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Κia, ειδικά σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για την αγορά της Γηραιάς Ηπείρου.

Την πρώτη teaser εικόνα για το μοντέλο που θα δώσει νέο ενδιαφέρον στην γκάμα του τρίτης γενιάς Ceed έδωσε στην δημοσιότητα η Kia. To μοντέλο θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, το αντικαταστάτη του 3θυρου Ceed Coupe υιοθετώντας όμως shooting-brake αμάξωμα.

Θετικό κρίνεται το γεγονός ότι η Κia ανακοίνωσε πως το μοντέλο παραγωγής δεν θα έχει ριζικές αλλαγές σε σχέση με το concept που αποκαλύφθηκε το 2017 στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, αν και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς από την εικόνα του πίσω μέρους το ProCeed κράτησε τα μοντέρνα φωτιστικά σώματα που ενώνονται μεταξύ τους μέσω μιας γραμμής, η συνολική σχεδίαση είναι λίγο πιο συντηρητική, γεγονός απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο.
 
¶λλο ένα καινούριο στοιχείο που ξεχωρίζει είναι η παρουσία ενός αρκετά μεγάλου σπόιλερ στο τέλος της οροφής στο οποίο ενσωματώνεται ένα τρίτο σώμα φωτός σε τραπεζοειδές σχήμα ενώ τέλος, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στο Ceed hatch και wagon, το όνομα του μοντέλου βρίσκεται τώρα κάτω από το έμβλημα στη θύρα του πορτ-μπαγκάζ. Το ProCeed shooting brake έχει σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και κατασκευαστεί ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά. Ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου δεν έχουν αποκαλυφθεί, ωστόσο η οικογένεια κινητήρων του Ceed αναμένεται να υιοθετηθεί ατόφια.

Η επίσημη αποκάλυψη του θα γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου ενώ το ντεμπούτο του μπροστά σε κοινό θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι.

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO