Η Mini διέρρευσε μια νέα teaser εικόνα για να μαγνητίσει τα βλέμματα των απανταχού θιασωτών της μάρκας, εν όψει των τριών επίσημων παρουσιάσεων του Cooper τον Νοέμβριο.

Νέα teaser εικόνα για το Mini

4.236 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/10/2013

Μια teaser εικόνα για το νέο Mini, που θα παρουσιαστεί τον Νοέμβριο, στο Λονδίνο, στο Λος Αντζελες και έπειτα στη Σαγκάη, αποκάλυψε η εταιρεία, ενώ 3 τυχεροί θα δουν από κοντά τις τρεις πρεμιέρες.

 
Η εταιρεία ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του νέου Mini Cooper, το οποίο θα παρουσιαστεί πρώτα στο Λονδίνο στις 18 Νοεμβρίου, ενώ μέσα στην ίδια εβδομάδα θα κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι του Λος Αντζελες -στις 20 του μηνός- και μετά στη Σαγκάη. Στο πλαίσιο αυτό, η Mini διαρρέει συνέχεια teaser φωτογραφίες για να μαγνητίσει τα βλέμματα των απανταχού θιασωτών της μάρκας.

Παράλληλα, η εταιρεία «τρέχει» κι ένα διαγωνισμό, όπου παρακολουθώντας ένα βίντεο και απαντώντας σε ερωτήσεις, τρεις τυχεροί θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά και τις τρεις επίσημες παρουσιάσεις του μοντέλου στις αντίστοιχες πόλεις.

Χαρακτηριστικά, η Mini αναφέρει ότι «όλα τα καλά πράγματα στη ζωή έχουν τον αριθμό 3 μέσα τους, γι αυτό 3 άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το νέο μοντέλο από κοντά στις τρεις πόλεις που θα κάνει ντεμπούτο».  

Tags: MINI MINI 3d