3 φωτογραφίες »

Νέα υπό-μάρκα Wilderness ετοιμάζει η Subaru

2.071 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2021)

Το νέο αυτό τμήμα θα ασχολείται με την κατασκευή off-road εκδόσεων για τα μοντέλα της Subaru, ξεκινώντας από τα Outback και Forester.


Πριν λίγες εβδομάδες, κατάσκοποί συνέλαβαν την Subaru να δοκιμάζει ένα Outback που είχε πάνω του μια σειρά από τροποποιήσεις σε ό,τι έχει να κάνει με την εμφάνισή του, ενώ παρατήρησαν επίσης, πως η απόσταση από το έδαφος που είχε ήταν αρκετά μεγαλύτερη από το κανονικό. Αυτός ήταν ο λόγος που ξεκίνησαν οι φήμες πως η Subaru ετοιμάζει μια off-road έκδοση για το μοντέλο, ωστόσο τελικά, οι Ιάπωνες είχαν άλλα πράγματα στο μυαλό τους.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα, η Subaru θέλει να ιδρύσει μια νέα υπό-μάρκα που θα έχει σκοπό να προσφέρει αναβαθμίσεις στην εξωτερική κατ αρχήν, εμφάνιση των νέων της αυτοκινήτων. Το νέο τμήμα της αυτό θα ονομαστεί Wilderness και θα λανσάρει ουσιαστικά off-road «σκληραγωγημένες» εκδόσεις για τα Outback και Forester, που σημειώνουν περισσότερες από τις μισές συνολικές πωλήσεις της Subaru στις ΗΠΑ.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος της Subaru, o Wally Sommer δήλωσε σχετικά: «To τμήμα Wilderness θα δώσει επιπλέον δυνατότητες σε αυτά τα μοντέλα, περισσότερο στυλ και την εμφάνιση ενός off-road αυτοκινήτου σε μεγαλύτερο βαθμό από ό,τι τώρα. Ταιριάζει στον χαρακτήρα της Subaru τέλεια».

Το πρώτο μοντέλο που θα λανσαριστεί υπό την υπό-μάρκα αυτή θα είναι το Outback, αυτή την άνοιξη ή μέσα στο καλοκαίρι. Μετά από λίγους μήνες, με την ανανέωση του Forester, θα ακολουθήσει η έκδοση Wilderness που θα δίνει στο μοντέλο off-road ελαστικά, μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος κ.α.
 
 

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Mercedes
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel