Νέα ειδική έκδοση για Qashqai, Micra & X-Trail

34.410 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2020)

Η Nissan εμπλουτίζει τη γκάμα των βασικών της μοντέλων, Qashqai, Micra και X-Trail με τη νέα ειδική έκδοση N-Tec που φέρει αισθητικές αναβαθμίσεις και θα προσφερθεί σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.


Η νέα δεκαετία ξεκινά με το λανσάρισμα μιας νέας ειδικής έκδοσης για τον βασικό πυρήνα της Nissan που επικεντρώνεται στο αισθητικό αλλά και το τεχνολογικό κομμάτι. Η φρέσκια έκδοση ονομάζεται N-Tec και σύμφωνα με το ιαπωνικό στρατόπεδο έρχεται να αναβαθμίσει τα επίπεδα πολυτέλειας και εξατομίκευσης για αυτά τα τρία μοντέλα, προσθέτοντας παράλληλα μικρές σπορτίφ πινελιές εντός και εκτός.

Ξεκινάμε με το best seller μοντέλο της μάρκας στην ελληνική αγορά, που διατηρεί τον ίδιο τίτλο και στην κατηγορία του, τα μικρομεσαία SUV: το Qashqai N-Tec ξεχωρίζει από τους σκούρους προβολείς και τις 19άρες ζάντες αλουμινίου. Περνώντας στο εσωτερικό, παρατηρεί κανείς τα επενδεδυμένα με PVC/Alcantara καθίσματα όπως επίσης και το νεότερο infotainment Nissan Connect με όλες τις δυνατότητες διασυνδεσιμότητας (Apple CarPlay και Android Auto). Σημειώστε πως η ειδική έκδοση εφοδιάζεται στάνταρ με το προηγμένο σύστημα ProPilot της μάρκας και το σύστημα Intelligent Park Assist, που υπό άλλες συνθήκες κοσμεί τις πλουσιότερες εξοπλιστικές εκδόσεις.

Περνώντας στο έτερο SUV, το X-Trail, διατίθεται σε 5θέσια και 7θέσια διάταξη με την κίνηση στους δύο ή τους τέσσερις τροχούς ενώ όσον αφόρα στο αισθητικό κομμάτι ξεχωρίζει από τις σκούρες ζάντες 18 ιντσών, τη φιμέ χρωμιωμένη γρίλια V-motion και κάποιες ακόμα μαύρες πινελιές στους πλαϊνούς καθρέπτες και τις ράγες οροφής. Νίκελ λεπτομέρειες δίνουν το παρών σε διάφορα σημεία του αμαξώματος ενώ εκείνο που αξίζει να αναφερθεί είναι πως το σύστημα ProPilot προσφέρεται με τις αυτόματες εκδόσεις.

Κλείνουμε με την πρόταση της Nissan στα μικρά, που φέρει αυτούσια την ελληνική ονομασία της κατηγορίας με άλλο τονισμό. Ο λόγος για το Micra N-Tec λοιπόν, που βασίζεται στο εξοπλιστικό επίπεδο Acenta, την μεσαία -και πιο εμπορική- έκδοση στη χώρα μας. Στην προκειμένη περίπτωση προσφέρεται με 17άρες ζάντες, φιμέ τζάμια πίσω, προβολείς ομίχλης και σκούρες πινελιές που τονίζουν την σπορτίφ διάθεση ενώ και εδώ συναντούμε το Nissan Connect για την ενημέρωση και ψυχαγωγία των επιβατών καθώς επίσης και πληθώρα συστημάτων για την ασφάλεια.

Οι εκδόσεις N-Tec για τα τρία μοντέλα θα ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία στην Ευρώπη εντός του Ιανουαρίου, χωρίς να υπάρχουν προς το παρόν ενδείξεις για τον ερχομό τους στη χώρα μας.

PEUGEOT NEW EVANS
4green