KERDISTE_BRIDGESTONE
Νέες εκδόσεις & χρώματα για τη γκάμα της MINI
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέες εκδόσεις & χρώματα για τη γκάμα της MINI

1.721 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2022)

Η μοναδική σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά εξοπλισμού χαρίζουν στα μοντέλα της MINI Edition μία ξεχωριστή εμφάνιση. Από το Νοέμβριο του 2022, νέα χρώματα θα διατίθενται για τις Resolute Edition για το 3θυρο MINI, το 5θυρο MINI και το MINI Cabrio. Η Untold Edition για το MINI Clubman και η Untamed Edition για το MINI Countryman θα διατίθενται επίσης με νέους χρωματισμούς.

Νέα χρωματικοί συνδυασμοί από το Νοέμβριο του 2022

Οι Εκδόσεις MINI τονίζουν τα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα των αντίστοιχων μοντέλων, εστιάζοντας στα αποκλειστικά χαρακτηριστικά σχεδίασης και εξοπλισμού. Από το Νοέμβριο του 2022, η προσωπικότητα κάθε μοντέλου θα αναδεικνύεται με νέα χρωματικά φινιρίσματα που θα προσθέσουν χρώμα στη ζωή των οδηγών MINI.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στο στάνταρ εξοπλισμό το MINI Driving Assistant

Το 3θυρο MINI, το 5θυρο MINI, το MINI Cabrio, καθώς και το MINI Cooper SE στην Resolute Edition, θα διατίθενται με τα εναλλακτικά φινιρίσματα Nanuq White και Enigmatic Black. Η οροφή και τα καλύμματα καθρεπτών μπορούν επίσης να βάφονται σε Pepper White ή Black για χρωματική αρμονία. Επιπλέον, ο στάνταρ εξοπλισμός θα περιλαμβάνει τώρα και το MINI Driving Assistant, που φέρει πρόσθετες λειτουργίες για αναβαθμισμένα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας. Στο μέλλον, στο 3θυρο MINI, στο 5θυρο MINI και στο MINI Cooper, το Active Guard θα προειδοποιεί για επικείμενη σύγκρουση με ένα προπορευόμενο ή σταματημένο όχημα. Σε ταχύτητες μεταξύ 10 και 60 km/h, το σύστημα υποβοήθησης οδηγού θα επιβραδύνει επίσης το όχημα. Το σύστημα προειδοποίησης απομάκρυνσης από τη λωρίδα θα εκπέμπει σήμα όταν το όχημα τείνει να φύγει από τη λωρίδα του σε δρόμους με διαγραμμίσεις. Αυτό αποτελεί επίσης μέρος του Driving Assistant. Με το Active Cruise Control (ACC) που βασίζεται σε κάμερα, πέραν της ταχύτητας που έχει οριστεί, η απόσταση από το προπορευόμενο όχημα ρυθμίζεται επίσης αυτόματα στον αυτοκινητόδρομο και σε επαρχιακό δρόμο. Το σύστημα είναι ενεργό μεταξύ 30 km/h και 140 km/h.
 

Τι περιλαμβάνει η Resolute Edition

Στην Resolute Edition, οι νέοι χρωματισμοί συνδυάζονται επίσης με το αποκλειστικό φινίρισμα Resolute Bronze για την ανάδειξη των γνώριμων σχεδιαστικών χαρακτηριστικών MINI. Χρησιμοποιείται στα πλαίσια των προβολέων, στη μάσκα και στα πίσω φώτα, στα πλαϊνά διακοσμητικά, στις χειρολαβές των θυρών και της πίσω πόρτας, και στο MINI Cooper S, χρησιμοποιείται επίσης στις εισαγωγές αέρα της εμπρός ποδιάς και στην τάπα του ρεζερβουάρ. Τα λογότυπα της μάρκας και τα γράμματα με την ονομασία των μοντέλων δημιουργούν μία ελκυστική αντίθεση όπως και το εσωτερικό πλαίσιο της μάσκας, η απόληξη του συστήματος εξαγωγής και η οριζόντια μπάρα της μάσκας του MINI Cooper S σε Piano Black. Στην Resolute Edition του 3θυρου και 5θυρου MINI υπάρχει επίσης μία μαύρη λωρίδα που διατρέχει το κάτω άκρο των παραθύρων. Η ξεχωριστή εμφάνιση τονίζεται περαιτέρω με ειδικές για την έκδοση ρίγες στο καπό, που υιοθετούν μία χρωματική διαβάθμιση μεταξύ μιας ανοιχτής και μιας σκούρας χρυσαφί απόχρωσης. 
 

Η MINI Untold έκδοση για το Clubman

Η MINI Untold Edition τονίζει τον χαρακτήρα του MINI Clubman στην πολυτελή compact κατηγορία. Η σύγχρονη ερμηνεία της φιλοσοφίας αμαξώματος shooting brake, συνδυάζει μία σπορ διακριτικότητα με  την λειτουργικότητα. Το εσωτερικό του μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι πέντε επιβάτες, ενώ ο ευμετάβλητος χώρος αποσκευών διαθέτει χωρητικότητα 360 λίτρων που μπορεί να επεκταθεί στα 1.250 λίτρα.

Από το Νοέμβριο του 2022, η MINI Untold Edition θα διατίθεται επίσης για το MINI Cooper S και το MINI Clubman John Cooper Works ALL4 σε Midnight Black II. Αντίθετα με το φινίρισμα Sage Green, τα πλαϊνά διακοσμητικά, που κατασκευάζονται μέσω μιας υψηλής ποιότητας διαδικασία τρισδιάστατης εκτύπωσης, και το Black Band με το επιπλέον διαθέσιμο φινίρισμα, είναι μαύρα αντί για πράσινα. Η αναγνωρίσιμη εμφάνιση του MINI Clubman τονίζεται με τα ειδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της Untold Edition που του προσδίδουν μία χαρισματική παρουσία. Πέντε στενές, παράλληλες Σπορ Λωρίδες διατρέχουν το κέντρο του καπό και την οροφή.

MINI Untamed έκδοση για το Countryman

Η MINI Untamed Edition αναδεικνύει τη σκληροτράχηλη γοητεία του MINI Countryman και εστιάζει στις off-road δυνατότητες του αυτοκινήτου. Το all-rounder με το ευπροσάρμοστο εσωτερικό του και τον χώρο αποσκευών με χωρητικότητα από 450 έως 1.390 λίτρα θα διατίθεται επίσης σε Nanuq White, από το Νοέμβριο του 2022. Πλέον του αμαξώματος, η νέα χρωματική επιλογή χρησιμοποιείται επίσης στα λογότυπα MINI, τον πίσω και εμπρός προφυλακτήρα, τις πλαϊνές ποδιές και την προστατευτική ποδιά. Τα γνώριμα γραφικά στην πόρτα και στα πλαϊνά διακοσμητικά της έκδοσης και το λογότυπο E του βιώσιμου MINI Cooper SE Countryman ALL4 δημιουργούν μία αντίθεση με το φινίρισμα Frozen Blue Stone. Το MINI Countryman διαχειρίζεται την καθημερινή αστική κυκλοφορία με την ίδια αυτοπεποίθηση που επιδεικνύει στις εκτός δρόμου διαδρομές. Η ομώνυμη ονομασία της έκδοσης - "Untamed" – στα πλαϊνά διακοσμητικά, στις επενδύσεις των μαρσπιέ και στα λογότυπα, στα καθίσματα και στην κάτω ακτίνα του τιμονιού, υπογραμμίζει την ακατανίκητη επιθυμία για ελευθερία του MINI Countryman στην Untamed Edition.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
DIAGONISMOS BRIDGESTONE
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel