• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Outback Touring φέρει σκούρα γκρι γρίλια και 18άρηδες τροχούς ίδιας απόχρωσης. Επιπλέον, διαθέτει λεπτότερες ράγες οροφής και λογότυπα χρωμίου, ενώ νέα είναι και η απόχρωση Brilliant Brown.

Στο εσωτερικό του Outback Touring συναντάμε δέρματα Java Brown, ξύλινες επενδύσεις και μαύρες γυαλιστερές πινελιές στην κεντρική κονσόλα. Ντεμπούτο κάνει το Reverse Automatic Braking με τους 4 αισθητήρες σόναρ.

Το 2017 Subaru Legacy Sport διαθέτει μαύρες γυαλιστερές υποδοχές των προβολέων ομίχλης, σκούρα γκρι γρίλια και νέους τροχούς 18 ιντσών.

Στο εσωτερικό του Legacy Sport, οι γκρι και μαύρες υφασμάτινες επενδύσεις, φέρουν μπλε ραφές, τις οποίες συναντάμε στο τιμόνι και στις πόρτες. Το σύστημα infotainment Starlink αποτελεί μέρος του στάνταρ εξοπλισμού.

Νέες εκδόσεις της Subaru

3.274 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/5/2016

Τα νέα κορυφαία Subaru Outback Touring και Legacy Sport διαθέτουν πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, αλλά και πιο «προσεγμένη» εμφάνιση.

 
Η Subaru εμπλουτίζει τη γκάμα των εκδόσεων των Outback και Legacy με δύο νέες εξοπλιστικές εκδόσεις, τις Touring και Sport. Τα Outback Touring μοντέλα ξεχωρίζουν μέσω της σκούρας γκρι γρίλιας και των τροχών των 18 ιντσών της ίδιας απόχρωσης. Επιπλέον, διαφέρουν με τις λεπτότερες ράγες οροφής και τα λογότυπα χρωμίου, ενώ νέα είναι και η απόχρωση Brilliant Brown.

Στο εσωτερικό του Outback Touring συναντάμε δέρματα Java Brown, ξύλινες επενδύσεις και μαύρες γυαλιστερές πινελιές στην κεντρική κονσόλα. Το παρόν δίνουν και τα στάνταρ εξοπλιστικά στοιχεία όπως το θερμαινόμενο τιμόνι και το 7ίντσο Starlink Multimedia Navigation σύστημα. Το νέο κορυφαίο Outback κινείται είτε από το 4κύλινδρο σύνολο των 2,5 λίτρων και των 175 ίππων, είτε με το 6κύλινδρο μοτέρ των 3,6 λίτρων και των 256 ίππων.


Ντεμπούτο στο 2017 Outback κάνει το σύστημα Reverse Automatic Braking, το οποίο χρησιμοποιεί 4 υπερηχητικούς αισθητήρες σόναρ που βρίσκονται στον πίσω προφυλακτήρα. Δίχως επιπλέον χρέωση, προσφέρονται η τεχνολογία EyeSight Driver Assist με Blind Spot Detection και Rear Cross Traffic Alert, αλλά και το σύστημα High Beam Assist.

Το 2017 Subaru Legacy Sport διαθέτει μαύρες γυαλιστερές υποδοχές των προβολέων ομίχλης, σκούρα γκρι γρίλια και νέους τροχούς 18 ιντσών. Στο εσωτερικό, οι δίτονες γκρι και μαύρες υφασμάτινες επενδύσεις, φέρουν μπλε ραφές, τις οποίες συναντάμε τόσο στο τιμόνι όσο και στις πόρτες. Το σύστημα infotainment Starlink της Subaru αποτελεί μέρος του στάνταρ εξοπλισμού, ενώ στον προαιρετικό ανήκουν τα Reverse Automatic Braking, High Beam Assist και EyeSight Driver Assist. Κάτω από το καπό συναντάμε το 2,5 λίτρων boxer σύνολο των 175 ίππων, το οποίο συνεργάζεται με CVT κιβώτιο Lineatronic, που διαθέτει και paddles στο τιμόνι.