• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Mercedes-AMG παρουσιάζει το νέο σπορ body kit για την ανανεωμένη A-Class.

Τα αξεσουάρ μπορούν να τοποθετηθούν μόνο στην 4κίνητη A 250 Sport 4MATIC, αλλά και σε όλες τις A Class που διαθέτουν το εξοπλιστικό πακέτο AMG Line.

Νέο splitter στον μπροστά προφυλακτήρα, πλαϊνές ποδιές, νέος πίσω προφυλακτήρας με διαχύτη και διακοσμητικές ρίγες. Όλα τα μέρη διαθέτουν στάνταρ μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα.

Το νέο σπορ body kit για την ανανεωμένη A Class αποτελείται από τέσσερις προσθήκες, με την εικόνα να συμπληρώνουν οι μαύρες διακοσμητικές λωρίδες AMG.

Η Mercedes-AMG αναφέρει πως ένα παρόμοιο body kit θα λανσαριστεί τον Ιούνιο για τη νέα C Class Cabriolet, αλλά και για την ανανεωμένη CLA.

Νέο AMG body kit

7.632 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/2/2016

Η Mercedes A 250 Sport 4MATIC, αλλά και όλες οι A Class με το πακέτο AMG Line, μπορούν να εξοπλιστούν με το νέο σπορ body kit της Mercedes-AMG.

 
Η Mercedes-AMG παρουσιάζει το νέο σπορ body kit για την ανανεωμένη A-Class. Αποτελείται από τέσσερις προσθήκες, με την εικόνα να συμπληρώνουν οι μαύρες διακοσμητικές λωρίδες AMG.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν, νέο splitter στον μπροστά προφυλακτήρα, πλαϊνές ποδιές, νέος πίσω προφυλακτήρας με διαχύτη και προαιρετικά μαύρες εισαγωγές. Να μην ξεχάσουμε και τις ρίγες. Όλα τα μέρη διαθέτουν στάνταρ μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα.

Περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Τα εν λόγω αξεσουάρ μπορούν να τοποθετηθούν μόνο στην 4κίνητη
A 250 Sport 4MATIC των 42.450 ευρώ, αλλά και σε όλες τις A Class που διαθέτουν το εξοπλιστικό πακέτο AMG Line που τιμάται στη χώρα μας 3.042 ευρώ. Στη Γερμανία το body kit της AMG κοστίζει όλο μαζί (5 μέρη) 2.115 ευρώ.

Η Mercedes-AMG αναφέρει πως ένα παρόμοιο body kit θα λανσαριστεί τον Ιούνιο για τη νέα C Class Cabriolet, αλλά και για την ανανεωμένη CLA.