2 φωτογραφίες »

Δεν υπάρχει αυτή την στιγμή καμία πληροφόρηση σχετικά με το κινητήριο σύνολό του και την ισχύ του.

Νέο Beijing Radiance

2.764 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2020)

To νέο concept της Beijing έχει μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία και αυτόνομα συστήματα οδήγησης Επιπέδου 4, όμως δεν έχουν γίνει γνωστό το ηλεκτρικό του κινητήριο σύνολο.


Η Τesla αποτελεί το παράδειγμα προς μίμηση για πολλές νέες εταιρείες κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Μία από τις φίρμες που θέλουν να της μοιάσουν και να την ξεπεράσουν είναι η κινέζικη Beijing που βρήκε την ευκαιρία στην Έκθεση που πραγματοποιείται στο Πεκίνο να παρουσιάσει το νέο της concept με το όνομα Radiance.

Δύο είναι τα στοιχεία στα οποία η μάρκα βασίζεται για την επιτυχία του μοντέλου της, για το οποίο υπόσχεται πως σύντομα θα μπει σε παραγωγή. Αρχικά, η Beijing αναφέρει ότι το αυτοκίνητο έχει συνολική αυτονομία 800 χιλιομέτρων σύμφωνα με τα τεστ NEDC ενώ υποστηρίζει πως το Radiance είναι εξοπλισμένο με συστήματα αυτονομίας Επιπέδου 4, ως απάντηση στο Autopilot της Tesla. Aντίθετα, δεν υπάρχει αυτή την στιγμή καμία πληροφόρηση σχετικά με το κινητήριο σύνολό του και την ισχύ του.

Η σχεδίαση του Radiance είναι φουτουριστική και χαρακτηρίζεται από μεγάλες λείες επιφάνειες. Στον πρόβολο, το μάτι πέφτει πάνω στην μπάρα από LED φώτα που καλύπτει το εμπρός μέρος από άκρη σε άκρη αλλά και στην μεταλλική κλειστή γρίλια. Από το πλάι φαίνεται πως τα χερούλια κρύβονται με καινοτόμο τρόπο μέσα τις πόρτες οι οποίες είναι τύπου suicide. Οι ζάντες είναι μεγάλες ενώ η οροφή είναι αρκετά κατακλινής. Πίσω, το Radiance εξοπλίζεται με δύο μπάρες από φώτα, με το όνομα της μάρκας να εμφανίζεται ψηφιακά πάνω στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ.

Η εταιρεία δεν έχει κάνει γνωστό πότε θα κάνει ντεμπούτο το μοντέλο παραγωγής.
 

Hyundai
4green