Η Ford Performance μας συστήνει με το νέο Focus RS Option Pack που αφορά στην ευρωπαϊκή εκδοχή του οχήματος.

Highlight του Option Pack αποτελεί δίχως αμφιβολία το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, που είναι της Quaife και το οποίο φυσικά τοποθετείται στον εμπρόσθιο άξονα.

Επιπλέον χαρακτηριστικό του Option Pack είναι η βαφή Nitrous Blue, η οποία συνδυάζεται με μαύρη ματ οροφή, καπάκια καθρεπτών και πίσω αεροτομή.

Εντύπωση κάνουν και οι μαύροι σφυρήλατοι τροχοί των 19 ιντσών, τα εμπρός καθίσματα Recaro με δίχρωμη επένδυση Nitrous Blue/Black, αλλά και οι 4πίστονες δαγκάνες της Brembo σε απόχρωση RS Blue.

Νέο Focus RS Option Pack

5.505 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/5/2017

Η Ford Performance παρουσιάζει το νέο Focus RS Option Pack, ένα πακέτο που αναβαθμίζει τη μορφή του «καυτού» hatchback, ενώ -το κυριότερο- βάζει στο μείγμα και το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

 
Η Ford Performance, αφού παρουσίασε την σπέσιαλ έκδοση Limited Edition του νέου Focus RS και η οποία απευθύνεται στην αγορά της Β. Αμερικής, μας συστήνει με το νέο Option Pack που αφορά στην ευρωπαϊκή εκδοχή του οχήματος.
 
Highlight του Option Pack αποτελεί δίχως αμφιβολία το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, που είναι της Quaife και το οποίο φυσικά τοποθετείται στον εμπρόσθιο άξονα.
   
Επιπλέον χαρακτηριστικά του Option Pack είναι η χαρακτηριστική βαφή Nitrous Blue, η οποία συνδυάζεται με μαύρη ματ οροφή, καπάκια καθρεπτών και πίσω αεροτομή. Εντύπωση κάνουν και οι μαύροι σφυρήλατοι τροχοί των 19 ιντσών, τα εμπρός καθίσματα Recaro με δίχρωμη επένδυση Nitrous Blue/Black, αλλά και οι 4πίστονες δαγκάνες της Brembo σε απόχρωση RS Blue.
 
Όπως αναμενόταν, η απόδοση του turbo κινητήρα 2.3 EcoBoost παραμένει ως είχε, δηλαδή στα 350 άλογα. Ομοίως απαράλλαχτες είναι και οι επιδόσεις, με το 0-100 να πραγματοποιείται σε 4,7 δλ. Κλείνοντας, σας ενημερώνουμε πως η Ford άνοιξε τα βιβλία παραγγελιών για το νέο Focus RS Option Pack.