Το ανανεωμένο Ford EcoSport έχει λάβει πλήθος επιρροών από τα μεγαλύτερα SUV μοντέλα, Kuga και Edge.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο Ford EcoSport έχει λάβει πλήθος επιρροών από τα μεγαλύτερα SUV μοντέλα, Kuga και Edge.

Νέο Ford Ecosport

9.247 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2017)

Παρουσιάστηκε και επίσημα το ανανεωμένο Ford EcoSport έχοντας στη φαρέτρα του τον νέο EcoBlue diesel κινητήρα 1,5 λτ., τετρακίνηση και ST-Line έκδοση.

Η φρεσκαρισμένη γενιά του μικρού SUV της Ford παρουσιάστηκε σήμερα επί ευρωπαϊκού εδάφους, με τους ανθρώπους της Ford να δίνουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Στο πίσω μέρος έχουν προστεθεί μικρές εικαστικές πινελιές που διαφοροποιούν το μοντέλο από τον προκάτοχό του.

Στο πίσω μέρος έχουν προστεθεί μικρές εικαστικές πινελιές που διαφοροποιούν το μοντέλο από τον προκάτοχό του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αισθητικά, το ανανεωμένο EcoSport έχει δεχτεί πλήθος αλλαγών κυρίως στο εμπρός μέρος παίρνοντας ως δάνειο πολλά στοιχεία από τα μεγαλύτερα αδέλφια Kuga και Edge. Πλήρως ανασχεδιασμένος είναι ο προφυλακτήρας και τα φωτιστικά σώματα στον πρόβολο, όπως και η γρίλια, η οποία πλέον φιλοξενεί στο κέντρο της το λογότυπο της Ford, ενώ στο πίσω μέρος έχουν προστεθεί μικρές εικαστικές πινελιές που διαφοροποιούν το μοντέλο από τον προκάτοχό του.

Περνώντας στο εσωτερικό, ο διάκοσμος παραπέμπει στη νέα γενιά του Fiesta με την οθόνη αφής  8 ιντσών του SYNC 3 συστήματος  infotainment και συνδεσιμότητας να δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό. Σημειώνουμε πως στο βασικό εξοπλισμό διατίθεται με οθόνη 4,2 ιντσών, ωστόσο υπάρχει προαιρετικά η επιλογή για οθόνη 6,5 και 8 ιντσών. Έπειτα, στην ST-Line έκδοση υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις που συνδυάζονται με κόκκινες ραφές, προσδίδοντας σπορτιφ χαρακτήρα στο μικρό SUV.
 

Εκτός των αισθητικών ανανεώσεων, το EcoSport κρύβει στη φαρέτρα του τον νέο τετρακύλινδρο EcoBlue υπερτροφοδοτούμενο diesel κινητήρα απόδοσης 125 ίππων με 300 Nm ροπής, με τη φίρμα να υπόσχεται κατανάλωση της τάξεως των 4,5 λτ./ 100 χλμ. Επίσης, καινούργιο είναι και το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων της φίρμας, το οποίο σύμφωνα με ισχυρισμούς της Ford έχει μειωμένες τριβές για καλύτερη απόδοση, οικονομία καυσίμου και μικρότερες εκπομπές ρύπων.

Πέραν αυτών, η υπόλοιπη παλέτα των μηχανικών συνόλων αποτελείται από τον πολυβραβευμένο 1.000άρη EcoBoost σε τρεις version με 100, 125 και 140 ίππους, ενώ στο diesel υπάρχει και η επιλογή του TDCi κινητήρα χωρητικότητας 1,5 λτ. ισχύος 100 ίππων. Έπειτα, για την μετάδοση υπάρχει η επιλογή μεταξύ μηχανικού ή αυτόματου κιβωτίου σχέσεων, ενώ για πρώτη φορά το EcoSport έρχεται με το σύστημα τετρακίνησης Intelligent All Wheel Drive της Ford.

Τέλος, το ανανεωμένο μικρό SUV θα αποκτήσει για πρώτη φορά ST-Line έκδοση με πιο «επιθετικά» στοιχεία σχεδίασης, τα χαρακτηριστικά λογότυπα σε διάφορα σημεία του αμαξώματος και ζάντες 17 ιντσών στο βασικό εξοπλισμό, ενώ σημειώνεται πως προαιρετικά θα διατίθεται και με 18άρες ζάντες. Το εμπορικό του ντεμπούτο θα γίνει μέχρι το τέλος του έτους, με την τιμή του να μην διαφοροποιείται σημαντικά από το υπάρχον μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
OPEL