• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Honda Ην. Βασιλείου δημιουργεί τη νέα σπέσιαλ έκδοση CR-V S Plus, που προσφέρει επιπλέον εξοπλιστικά στοιχεία σε χαμηλότερη τιμή.

Νέο Honda CR-V S Plus

3.329 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2017)

Το Ην. Βασίλειο αποκτά μια σπέσιαλ έκδοση του νέου Honda CR-V, την S Plus, που προσφέρει δωρεάν μια σειρά από εξοπλιστικά στοιχεία. Ας γνωρίσουμε το πιο στιλάτο και δυναμικό Honda CR-V S Plus…

Η Honda Ην. Βασιλείου ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας έκδοσης του CR-V, η οποία αναμένεται να φτάσει στους τοπικούς εμπόρους στις αρχές του επόμενου μήνα. Η σπέσιαλ έκδοση ονομάζεται S Plus και προσφέρει επιπλέον εξοπλιστικά στοιχεία σε χαμηλότερη τιμή.
 
Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά του περισσότερου δυναμικού και στιλάτου CR-V S Plus, συναντάμε τους προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, με τον πίσω να είναι αεροδυναμικά βελτιωμένος. Υπάρχει πίσω αεροτομή, αλλά και πλευρικά σκαλοπάτια.
   
Η S Plus έκδοση στηρίζεται στην S Navi, ενώ προσφέρεται τόσο στη 2λιτρη έκδοση βενζίνης όσο και στην 1.6 diesel, με κίνηση στους 2 ή 4 τροχούς. Διατίθεται στις αποχρώσεις White Orchid Pearl, Crystal Black Pearl, Polished Metal Metallic και Passion Red Pearl.
 
Οι τιμές του νέου CR-V S Plus ξεκινούν από τις 23.500 λίρες (26.288 ευρώ) για την έκδοση βενζίνης και τις 24.500 λίρες (27.407 ευρώ) για αυτήν με το πετρέλαιο. Ο διευθυντής της Honda UK, Dave Hodgetts, τόνισε πως το S Plus προσφέρει πράγματα αξίας 1.500 λιρών (1.678 ευρώ) δωρεάν.

37 διαθέσιμα άρθρα για HONDA  CR-V