Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες εικόνες και πληροφορίες για το νέο Honda Civic Sedan, που κάνει το ντεμπούτο του επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Η μόνη σχεδιαστική αλλαγή που εμφανίζεται στο ευρωπαϊκό Civic Sedan είναι οι κρυσταλλικοί προβολείς ένδειξης αλλαγής πορείας (φλας).

Το ευρωπαϊκό Civic Sedan θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της μάρκας, που βρίσκεται στο Gebze της Τουρκίας.

Ο χώρος αποσκευών αναμένεται να είναι μεγαλύτερος, από εκείνο του hatchback των 478 λτ.

Νέο Honda Civic Sedan

4.819 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/9/2016

Η νέα 10η γενιά του Honda Civic αποκτά και σεντάν έκδοση, η οποία κάνει το ντεμπούτο της επί ευρωπαϊκού εδάφους στο Παρίσι.

 
Στη δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες εικόνες του νέου Honda Civic Sedan, το οποίο μετά και το εμπορικό του ντεμπούτο στις Ηνωμένες Πολιτείες, πέρασε τον Ατλαντικό Ωκεανό και αφίχθη στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Οι πρώτες εικόνες δεν δείχνουν σχεδόν καμία διαφορά στην εξωτερική σχεδίαση του ευρωπαϊκού Civic Sedan, εκτός των προβολέων ένδειξης αλλαγής κατεύθυνσης, οι οποίο είναι κρυσταλλικού χρώματος, σε σχέση με τους πορτοκαλί του ιαπωνικού Sedan, που κυκλοφορεί στην Αμερική.
 

Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, που θα απαρτίζουν την παλέτα του Civic, στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών διατίθεται είτε με τετρακύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,5 λτ. απόδοσης 182 ίππων, είτε με ατμοσφαιρικό δίλιτρο μοτέρ απόδοσης 160 ίππων.

Όπως σας παρουσιάσαμε τέλος, στην πρώτη μας επαφή με το νέο Honda Civic, για πρώτη φορά στην ιστορία του, το μοντέλο της Honda μπαίνει στο «χορό» του turbo. Συνεπώς δεν αποκλείεται να συναντήσουμε κάτω από το καπό του νέου Civic Sedan τους δύο νέους VTEC βενζινοκινητήρες με μονή τουρμπίνα και χωρητικότητα 1,0 (3κύλινδρος) και 1,5 (τετρακύλινδρος) λίτρων, απόδοσης 129 και 182 ίππων, με 180 και 220 Nm ροπής αντίστοιχα.

Tags: HONDA CIVIC