• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Honda παρουσιάζει στο Ντιτρόιτ την πέμπτη γενιά του μεγάλου της MPV, του Odyssey, το οποίο θα λανσαριστεί εμπορικά στις ΗΠΑ την προσεχή άνοιξη.

Αισθητικά το μοντέλο δεν διαφέρει δραματικά από τον προκάτοχό του, αλλά με πινελιές -κυρίως στο προφίλ- οι Ιάπωνες κατάφεραν να το κάνουν να δείχνει περισσότερο κομψό.

Το εσωτερικό διαθέτει οκταθέσια διαμόρφωση. Τα καθίσματα κινούνται αυτόνομα, ενώ ο πίνακας οργάνων αποτελείται από μια οθόνη 7 ιντσών. Στο κέντρο της κονσόλας συναντάμε μια οθόνη αφής 8 ιντσών του συστήματος infotainment Display Audio.

Ο οδηγός, χάρη στα συστήματα CabinWatch και CabinTalk, μπορεί να επικοινωνεί με τους επιβάτες της δεύτερης και τρίτης σειράς καθισμάτων, χρησιμοποιώντας κάμερες και ηχεία.

Νέο Honda Odyssey

Διαβάστηκε από 1950 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/1/2017

Μπορεί εμείς αν θέλουμε ένα MPV από τη Honda να έχουμε μονάχα την επιλογή του μικρού Jazz, αλλά στις ΗΠΑ μόλις παρουσιάστηκε η νέα γενιά του οκταθέσιου Odyssey.

 
Η Honda παρουσιάζει στο Ντιτρόιτ την πέμπτη γενιά του μεγάλου της MPV, του Odyssey, το οποίο θα λανσαριστεί εμπορικά στις ΗΠΑ την προσεχή άνοιξη. Αισθητικά το μοντέλο δεν διαφέρει δραματικά από τον προκάτοχό του, αλλά με πινελιές -κυρίως στο προφίλ- οι Ιάπωνες κατάφεραν να το κάνουν να δείχνει περισσότερο κομψό.
 
Το εσωτερικό διαθέτει οκταθέσια διαμόρφωση, ενώ τα υλικά του δείχνουν ποιοτικά. Τα καθίσματα κινούνται αυτόνομα, ενώ ο πίνακας οργάνων αποτελείται από μια οθόνη 7 ιντσών. Στο κέντρο της κονσόλας συναντάμε μια οθόνη αφής 8 ιντσών του συστήματος infotainment Display Audio που προσφέρει συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto, ενώ διαθέτει σύνδεση 4G LTE και Wi-Fi.
   
Ο οδηγός, χάρη στα συστήματα CabinWatch και CabinTalk, μπορεί να επικοινωνεί με τους επιβάτες της δεύτερης και τρίτης σειράς καθισμάτων, χρησιμοποιώντας κάμερες και ηχεία. Οι πίσω επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους μια οθόνη 10,2 ιντσών.
 
Δουλειά έχει γίνει και στην ηχομόνωση, με τριπλή μόνωση των θυρών, κρύσταλλα με ακουστική μόνωση, αλλά και σε κάθε άλλο πιθανό και απίθανο σημείο. Όποιον ήχο δραπετεύει από όλα αυτά, έχει να κάνει με το σύστημα Active Sound Control.
 
Κάτω από το καπό του νέου Odyssey υπάρχει ένας V6 κινητήρας 3,5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 280 ίππους. Το μοτέρ συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 9 ή 10 σχέσεων.

Tags: HONDA, Odyssey