Ιδού η πρώτη εικόνα του νέου concept της Kia.

Nέο Kia Habaniro

2.844 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2019)

Οι απουσία αεραγωγών στον πρόβολο φανερώνει πως πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Διαβάστε τι άλλο ξέρουμε.

Το νέο της concept κάτω από το όνομα Habaniro αποκάλυψε η Kia στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, ωστόσο η πλήρης παρουσίαση του μοντέλου αναμένεται να γίνει στις 17 Απριλίου.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μοντέρνο crossover που υιοθετεί αρκετά φουτουριστικά στοιχεία στην εμφάνισή του. Ξεκινώντας από τον πρόβολο, το μάτι πέφτει στα V σχήματος φωτιστικά σώματα LED που ενώνονται μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής γραμμής ενώ η παντελής έλλειψη αεραγωγών μας δίνει να καταλάβουμε πως, πιθανότατα, πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Ο προφυλακτήρας και ο εμπρός διαχύτης προσθέτουν περιπετειώδη στοιχεία στο Habaniro, ωστόσο το υπόλοιπο αμάξωμα υιοθετεί «καθαρές» σχεδιαστικές γραμμές.
 
Το Habaniro χαρακτηρίζεται επίσης τόσο από την έλλειψη των χερουλιών στις πόρτες όσο και από την απουσία των παραδοσιακών καθρεπτών κάτι που σημαίνει αυτόματα πως το μοντέλο θα έχει κάμερες-όμοιες με αυτές του Audi e-tron.

Tέλος, το όνομα Habaniro φαίνεται πως επιλέχθηκε ως έμμεση αναφορά στο Niro crossover της μάρκας που προσφέρεται σε υβριδική, plug-in υβριδική και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.
 

NEO TRANSPORTER
test center