• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο Lexus LS 500h κινείται από το τελευταίας γενιάς υβριδικό σύστημα Multi Stage Hybrid, το οποίο είναι πιο αποδοτικό, προσφέρει καλύτερη επιτάχυνση και μεγαλύτερη ευχαρίστηση στον οδηγό.

Το νέο LS 500h μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για 140 χλμ., με την συμπαγή και ελαφριά μπαταρία νικελίου-υδριδίου να καταλαμβάνει 20% λιγότερο όγκο σε σχέση με το προηγούμενης γενιάς Lexus LS 600h.

Η συνδυαστική ισχύς του υβριδικού συνόλου είναι στους 354 ίππους, ενώ σύμφωνα με τη Lexus το 0-100 πραγματοποιείται σε 5,4 δευτερόλεπτα.

Στις αρχές του χρόνου, στην έκθεση του Ντιτρόιτ, η Lexus μας παρουσίασε τη νέα γενιά της ναυαρχίδας της, το καινούργιο LS, ενώ αυτές τις ημέρες στη Γενεύη μας συστήνει με την υβριδική του έκδοση, το LS 500h.

Το Lexus LS 500h εξοπλίζεται με το σύστημα Driver`s Mind Index, μέσω του οποίου ο οδηγός επιλέγει το mode εκείνο στις αλλαγές ταχυτήτων που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ του.

Το υβριδικό σύστημα αποτελείται από τον V6 βενζινοκινητήρα Dual VVT-i των 3,5 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες. Η ροπή περνά στον δρόμο μέσω ενός 10τάχυτου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.

Νέο Lexus LS 500h (+vid)

Διαβάστηκε από 2856 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/3/2017

Το νέο Lexus LS 500h αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας, της άνεσης και της τεχνολογικής προόδου. Ας γνωρίσουμε την υβριδική λιμουζίνα των Ιαπώνων…

 
Στις αρχές του χρόνου, στην έκθεση του Ντιτρόιτ, η Lexus μας παρουσίασε τη νέα γενιά της ναυαρχίδας της, το καινούργιο LS, ενώ αυτές τις ημέρες στη Γενεύη μας συστήνει με την υβριδική του έκδοση, το LS 500h.
 
Το πολυτελές σεντάν στηρίζεται στην πλατφόρμα Lexus Global Architecture-Luxury (GA-L), που διακρίνεται για το χαμηλό κέντρο βάρους και την καλύτερη κατανομή βάρους. Κινείται από το τελευταίας γενιάς υβριδικό σύστημα Multi Stage Hybrid, το οποίο είναι πιο αποδοτικό, προσφέρει καλύτερη επιτάχυνση και μεγαλύτερη ευχαρίστηση στον οδηγό.
 
Το νέο LS 500h μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για 140 χλμ., με την συμπαγή και ελαφριά μπαταρία νικελίου-υδριδίου να καταλαμβάνει 20% λιγότερο όγκο σε σχέση με το προηγούμενης γενιάς Lexus LS 600h. Την ίδια στιγμή έχει και υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα.
   
Παράλληλα, έχει βελτιωθεί η απόκριση του γκαζιού, με το υβριδικό σύστημα να αποτελείται από τον V6 βενζινοκινητήρα Dual VVT-i των 3,5 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες. Η ροπή περνά στον δρόμο μέσω ενός 10τάχυτου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων. Η συνδυαστική ισχύς του υβριδικού συνόλου είναι στους 354 ίππους, ενώ σύμφωνα με τη Lexus το 0-100 πραγματοποιείται σε 5,4 δευτερόλεπτα.
 
Το Lexus LS 500h εξοπλίζεται με το σύστημα Driver`s Mind Index, μέσω του οποίου ο οδηγός επιλέγει το mode εκείνο στις αλλαγές ταχυτήτων που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ του. Διαθέτει, ακόμα, το πακέτο Lexus Dynamic Handling και το Lexus Safety System+, ένα έξυπνο σύστημα ανίχνευσης πεζών και ενεργό σύστημα διεύθυνσης, που μπορεί να φρενάρει το αυτοκίνητο αυτόματα, αλλά και να αλλάξει την πορεία του, προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση με έναν πεζό.

Tags: LEXUS LS, LS 500h
 
  • Πειραιωτης

    Απλα κορυφαιο. Οι γιαπωνεζοι δημιουργησαν το κατι αλλο με την φοβερη λιμουζινα τους! Ξεπερναει σε ομορφια και ντιζαιν mercedes s class-bmw 7-audi 8 μακραν με της στρογγυλεμενες και σε στυλ κουπε δυναμικες γραμμες του,εχει τεχνολογια απο αλλο πλανητη στην υβριδικη μορφη του,και πολυτελεια που σε αφηνει με ανοιχτο το στομα!! Εδω βρισκει νοημα το ασμα....ποιος να συγκριθει μαζι σου!!

      6
  • Gianni

    Όπως λεει και ο Πειραιώτης "ποιος να συγκριθεί μαζί σου"! Και ποιος να το συγκρίνει με τα "premium" κουτιά που κυκλοφορούν! Αλλο ενα ιαπωνικό Lexus κουκλί !!!