Η Sidewalk έκδοση φέρνει μαζί της μια σειρά από αλλαγές.

Η έκδοση βασίζεται στo Cooper S.

Νέο ΜΙΝΙ Sidewalk

3.255 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2020)

Πολλά είναι τα νέα καλούδια που προσφέρει η εταιρεία στο MINI cabrio στην καινούρια ειδική έκδοση που ετοίμασε με το όνομα Sidewalk. Γνωρίστε την.


Μια νέα ειδική έκδοση με την ονομασία Sidewalk προσφέρουν στο MINI cabrio οι Bρετανοί για μόνο 150 αυτοκίνητα στο Ηνωμένο Βασίλειο με τιμή από 34.215 λίρες (40.000 ευρώ).

Η Sidewalk έκδοση φέρνει μαζί της μια σειρά από αλλαγές που την κάνουν να ξεχωρίζει σε σχέση με την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου. Για παράδειγμα, η MINI προσφέρει στο μοντέλο μια νέα βαφή Deep Laguna σε συνδυασμό με ένα καινούριο σετ από 17άρες ζάντες, ενώ παράλληλα στα φτερά υπάρχουν τα εμβλήματα της έκδοσης και στο καπό δίνουν το παρών δύο σπορ λωρίδες μαύρου χρώματος.

Η υφασμάτινη οροφή έχει τώρα νέα σχεδίαση και όταν ανοίγει, μέσα σε 18 δευτερόλεπτα, αποκαλύπτει ένα εσωτερικό με μεγάλη επένδυση από γκρι δέρμα σε συνδυασμό από μπλε λεπτομέρειες. Η βάση του τιμονιού έχει και αυτή διακοσμηθεί με το όνομα της έκδοσης. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός περιλαμβάνει μια οθόνη αφής 8,8 ιντσών με δορυφορική πλοήγηση, πίσω κάμερα, θερμαινόμενα καθίσματα, σένσορες parking, σύστημα ήχου Harmon Kardon, Heads Up Display κ.α..

Η έκδοση βασίζεται στo Cooper S, κάτι που σημαίνει πως η ισχύς πηγάζει από έναν 2λιτρο turbo κινητήρα βενζίνης 190 ίππων που συνεργάζεται αρμονικά με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της φίρμας.

Το εμπορικό λανσάρισμα της έκδοσης θα γίνει τον Μάρτιο.
 

NEO TRAFIC
moto