• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα του νέου υβριδικού Nissan Note, η οποία διέρρευσε σε ιαπωνικό μέσο.

Πέραν του ανανεωμένου αμαξώματος του MPV της Nissan, οι πρώτες φωτογραφίες δείχνουν και το μηχανοστάσιο του μοντέλου.

Νέο Nissan Note Hybrid

2.720 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/9/2016

Οι φήμες για τον ερχομό της υβριδικής έκδοσης του Nissan Note επιβεβαιώθηκαν, μετά τις πρώτες εικόνες που διέρρευσαν, ενώ παράλληλα δόθηκε μια πρόγευση για το πως θα δείχνει το ανανεωμένο μοντέλο.

 
Οι πρώτες εικόνες του υβριδικού Nissan Note είναι γεγονός, μετά τη διαρροή τους σε ιαπωνικό μέσο ενημέρωσης. Πέραν του ανανεωμένου αμαξώματος του πολυμορφικού της Nissan, οι πρώτες φωτογραφίες δείχνουν το μηχανοστάσιο του μοντέλου, στο οποίο όπως θα διαπιστώσετε φαίνεται ξεκάθαρα η ηλεκτρική μονάδα.

Περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά για το υβριδικό Note δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, ωστόσο η αναμονή δεν θα είναι μεγάλη, μιας και το λανσάρισμα του λέγεται ότι θα συμβεί μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα. Θεωρείται δεδομένη η χρήση του συστήματος ανάκτησης ηλεκτρικής ενέργειας μέσω του συστήματος πέδησης, ενώ λέγεται ότι θα υπάρχει ως προαιρετική επιλογή έκδοση με range extender.
 

Εκτός των στοιχείων που αφορούν το υβριδικό σύνολο του πολυμορφικού της Nissan, οι φωτογραφίες οι οποίες διέρρευσαν, δίνουν μια πρώτη γεύση από την σχεδιαστική του ανανέωση. Το εμπρός μέρος κινείται στο σχεδιαστικό ύφος της μάρκας, με τη μάσκα σχήματος V, που έχουμε αντικρίσει σε όλα τα νέα μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας, να δεσπόζει, ενώ ανασχεδιασμένα είναι τα φωτιστικά σώματα και η γρίλια, όπως και οι μεγαλύτεροι προβολείς ομίχλης.

Τέλος, όσον αφορά το εμπορικό ντεμπούτο του MPV μοντέλου της Nissan, αναμένεται εντός του πρώτου εξαμήνου του 2017, ενώ δεν υπάρχουν προς το παρόν λεπτομέρειες για το σε ποιες αγορές θα διατεθεί.