Η Volkswagen ξεκίνησε στη Γερμανία να δέχεται παραγγελίες για το νέο Polo GTI.

Συναντάμε τον 2.0 TSI κινητήρα με απόδοση 200 ίππων και ροπή 320 Nm. Το σύνολο συνεργάζεται με 6τάχυτο κιβώτιο DSG, προσφέροντας στο νέο Polo GTI επίδοση 6,7 δλ. στο 0-100, αλλά και τελική ταχύτητα 237 χλμ./ώρα.

Στην «πατρίδα» του το νέο Polo GTI νέο hot-hatch τιμάται στα 23.950 ευρώ, όντας ακριβότερο κατά 600 ευρώ από έναν από τους βασικούς του αντιπάλους, το Renault Clio RS.

Στα έξτρα βρίσκονται οι 18άρες ζάντες, τα φώτα LED, το «Sport Select», η ανοιγόμενη πανοραμική οροφή, το ηχοσύστημα των 300 watt της Beats και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Νέο Polo GTI: πρώτες τιμές

14.309 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2017)

Μάθετε πόσο κοστίζει το νέο VW Polo GTI στη Γερμανία, θυμηθείτε τα βασικά του χαρακτηριστικά και -κυρίως- απολαύστε το σε επίσημα βίντεο, όπου μάλιστα επισκέπτεται και την πίστα…

Η Volkswagen ξεκίνησε στη Γερμανία να δέχεται παραγγελίες για το νέο Polo GTI. Στην «πατρίδα» του λοιπόν το νέο hot-hatch τιμάται στα 23.950 ευρώ, όντας ακριβότερο κατά 600 ευρώ από έναν από τους βασικούς του αντιπάλους, το Renault Clio RS.
 
Στον εξοπλισμό του νέου Volkswagen Polo GTI συναντάμε μεταξύ άλλων τροχούς 17 ιντσών και σπορ καθίσματα επενδυμένα με το γνωστό καρό της εταιρείας. Στα έξτρα βρίσκονται οι 18άρες ζάντες, τα φώτα LED, το «Sport Select», η ανοιγόμενη πανοραμική οροφή, το ηχοσύστημα των 300 watt της Beats και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων.
   
Υπενθυμίζουμε πως κάτω από το καπό συναντάμε τον 2.0 TSI κινητήρα με απόδοση 200 ίππων και ροπή 320 Nm. Το σύνολο συνεργάζεται με 6τάχυτο κιβώτιο DSG, προσφέροντας στο νέο Polo GTI επίδοση 6,7 δλ. στο 0-100, αλλά και τελική ταχύτητα 237 χλμ./ώρα.
 
Δείτε παρακάτω τρία επίσημα βίντεο της Volkswagen, ένα με την παρουσίαση του νέου Polo GTI, άλλο ένα όπου το μικρό hot-hatch μπαίνει στην πίστα και ένα ακόμα όπου επεξηγείται το «Sport Select»…
 
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda