• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στο κέντρο του ταμπλό κυριαρχεί η έγχρωμη οθόνη αφής 8,7 ιντσών του συστήματος infotainment, που συναντήσαμε και στο hatch back.

Εσωτερικό - Χώροι

19.052 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/7/2016

Περνώντας στο εσωτερικό του μοντέλου, το νέο Megane Sedan φαίνεται να δίνει προτεραιότητα στην εργονομία και στην ποιότητα. Στο κέντρο του ταμπλό κυριαρχεί η έγχρωμη οθόνη αφής 8,7 ιντσών του συστήματος infotainment, ενώ στο κάτω μέρος της υπάρχουν τα βασικά χειριστήρια για τον κλιματισμό. Το τριάκτινο τιμόνι έχει χειριστήρια για τον έλεγχο του ηχοσυστήματος, του cruise control κλπ. ενώ και εδώ, όπως και στο hatchback, βρίσκεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με την TFT οθόνη 7 ιντσών, που πλαισιώνεται από αναλογικές ενδείξεις της στάθμης καυσίμου και της θερμοκρασίας του κινητήρα. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι το νέο Megane Sedan βασίζεται πάνω στην CMF C/D πλατφόρμα της συνεργασίας Renault-Nissan ενώ η αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων, που έρχεται ως φυσικό επακόλουθο της σεντάν έκδοσης, βελτίωσε το χώρο αποσκευών που έχει χωρητικότητα 508 λίτρα.

 
  • Γιαννης

    ομορφο σχεδιαστικα, ποιοτικα οπως και τα προηγουμενα που ειχα φανταζομαι, ισως λιγο καλυτερο, αλλα με μηδενικη μεταπωλητικη αξια δυστυχως

      5
  • Πειραιωτης

    Ολοκληρωση που εχει μαλιστα πολυ ομορφα χαρακτηριστικα. Οι γαλλοι εκαναν σωστη δουλεια!

      4