• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η μοναδική εικόνα που μας μαρτυρά το νέο μοντέλο.

Νέο Renault Twingo GT

3.917 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/6/2016

Η Renault Sport αποφάσισε να μας δώσει μια πρώτη εικόνα για την επόμενη γενιά του Twingo GT.

 
Μια δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Renault Sport ήταν η αφορμή να σκεφτούμε πως θα υπάρξει μια ακόμη, καυτή έκδοση, του Renault Twingo που θα φέρει τα διακριτικά GT. 

Όπως θα δείτε και εσείς στο video που ακολουθεί φαίνεται μια στατική εικόνα ενός Τwingo τελευταίας γενιάς. Το αυτοκίνητο δεν αποκαλύπτεται ολόκληρο. Συγκεκριμένα το πλάνο δείχνει την πίσω αριστερή πόρτα με λογότυπο Renault Sport, την πίσω αριστερή ζάντα και την γωνία του πίσω αριστερού προφυλακτήρα.


Από τα λίγα αυτά χαρακτηριστικά καταλαβαίνουμε ότι το Τwingo θα αποκτήσει έκδοση GT και δεν αποκλείεται αργότερα να δούμε και την έκδοση RS, κάτι που είχε γίνει με την προηγούμενη γενιά του Twingo.

Αυτή την στιγμή το Renault Twingo διατίθεται με κινητήρα 0,9 λτ., τρικίλυνδρο απόδοσης 90 ίππων και 135 Nm ροπής. Στο στρατόπεδο της Smart ο ίδιος κινητήρας που έχει χρησιμοποιηθεί στο Smart For Two έχει βελτιωθεί από την Brabus και αποδίδει 107 ίππους με 170 Nm ροπής. 

Δείτε πιο κάτω το video και φανταστείτε το νέο Renault Twingo GT, ωσότου λάβουμε περισσότερο υλικό για το νέο μοντέλο και έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα.