Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
3 φωτογραφίες »

Oι 20άρες ζάντες έχουν παρθεί από το Kodiaq RS.

Nέο Skoda Slavia

7.957 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2020)

Σπουδαστές που εργάζονται στην Skoda ολοκλήρωσαν το project τους για την δημιουργία ενός καλοκαιρινού Scala cabrio.


Η Skoda εδώ και επτά χρόνια έχει ξεκινήσει ένα πρότζεκτ το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν διάφορα νέα οχήματα βασισμένα στην τρέχουσα γκάμα της φίρμας. Η έβδομη επανάληψη λοιπόν έχει ως βάση το Skoda Scala και αποτελεί ουσιαστικά την cabrio έκδοσή του. Ιδού το Skoda Slavia Concept.

Όπως μπορείτε να δείτε, όλο το μπροστινό μέρος μέχρι τις πρώτες κολώνες είναι ίδιο με το Scala παραγωγής αλλά από εκεί και μετά το αυτοκίνητο διαφοροποιείται αφού έχει δύο αντί για τέσσερις πόρτες, δεν έχει οροφή και η σχεδίαση του πίσω μέρους είναι πολύ διαφορετική, δίνοντας την εντύπωση πως πρόκειται για ένα εντελώς άλλο μοντέλο.

Για να μετατραπεί το Scala σε cabrio έπρεπε να γίνουν μια σειρά από εργασίες, όπως να ενισχυθεί το σασί και να ανασχεδιαστεί το πάτωμα για να εγκατασταθεί νέο σύστημα εξάτμισης ενώ η Skoda αποκαλύπτει πως οι 20άρες ζάντες έχουν παρθεί από το Kodiaq RS και ότι το σύστημα πέδησης και το σύστημα διεύθυνσης προέρχονται από την Octavia RS. Η καμπίνα είναι εξοπλισμένη με πολλά καλούδια από τις πιο πλούσιες εκδόσεις του Scala ενώ καινούρια είναι τα σπορ Sparco μαύρα δερμάτινα καθίσματα με άσπρες λεπτομέρειες.

Κάτω από το καπό κρύβεται ο 1.500άρης TSI κινητήρας με ισχύ 150 άλογα σε συνδυασμό με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ενώ από το Scala έχουν παρθεί επίσης οι δύο άξονες, όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα και τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης.
 

TRUCKS TIRES
Test Center