• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το πρώτο Superb Scout προορίζεται για αυτούς που επιθυμούν μία έκδοση με περισσότερα off-road χαρακτηριστικά.

Η ανασχεδιασμένη ανάρτηση αυξάνει την απόσταση από το έδαφος κατά 15 χιλιοστά.

Στο εσωτερικό το Superb Scout έρχεται με κάποιες μικρές αλλαγές.

Πρώτο Skoda Superb Scout

5.738 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2019)

Η Skoda πριν από λίγες ώρες παρουσίασε το ανανεωμένο Superb, το οποίο έφερε μαζί του και τη νέα έκδοση Scout, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου. Γνωρίστε την.

Το πρώτο Superb Scout προορίζεται για αυτούς που επιθυμούν μία έκδοση με περισσότερα off-road χαρακτηριστικά, ωστόσο δεν θέλουν να περάσουν από τη συγκεκριμένη κατηγορία, σε αυτή των SUV.
 
Στο δια ταύτα, το Superb Scout είναι βασισμένο στην έκδοση βάγκον (Combi ) του μοντέλου και σε ότι αφορά το εξωτερικό οι διαφορές περιορίζονται στα μαύρα προστατευτικά που ενισχύουν τους προφυλακτήρες, τα μαρσπιέ και τους θόλους των τροχών, ενώ παρούσες είναι και οι ασημί ποδιές. Η έκδοση Scout έρχεται με στάνταρ 18άρες ζάντες, τη στιγμή που οι 19 ιντσών τροχοί είναι προαιρετικοί. Για να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο από το βάγκον η τσεχική φίρμα προσφέρει στο μοντέλο ένα αποκλειστικό πορτοκαλί χρώμα (Tangerine) αλλά και πολλές επιλογές προσαρμογής.    
 
Η ανασχεδιασμένη ανάρτηση αυξάνει την απόσταση από το έδαφος κατά 15 χιλιοστά, ενώ η Skoda προχώρησε ένα βήμα παραπέρα προσαρμόζοντας ένα off-road mode όταν η διαδρομή δυσκολεύει, παράλληλα με ένα προστατευτικό κάλυμμα στο κάτω μέρος του κινητήρα.
 
Στο εσωτερικό το Superb Scout έρχεται με κάποιες μικρές αλλαγές, όπως αυτή της ξύλινης επένδυσης, η οποία βρίσκεται στο ταμπλό, τα πλαϊνά των θυρών και την κεντρική κονσόλα. Η επένδυση από δέρμα και Alcantara είναι προαιρετική αλλά αυξάνει τον βαθμό πολυτέλειας, ενώ οι ραφές (όπως συνηθίζεται) είναι σε διαφορετικό χρώμα για να κάνουν αντίθεση.
 
Στα μηχανικά σύνολα το «εκτός δρόμου» Superb θα διατίθεται με τους 2.0 λίτρων κινητήρες βενζίνης (TSI) και πετρελαίου (TDI). Ο πρώτος προσφέρει 272 ίππους και 350 Nm ροπής, ενώ ο δεύτερος 190 ίππους και 400 Nm ροπής. Οι δύο επιλογές συνδυάζονται αποκλειστικά με τετρακίνηση και το αυτόματο κιβώτιο 7 ταχυτήτων DSG.
 
Το Skoda Superb Scout θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο χρόνο.

27 διαθέσιμα άρθρα για SKODA  SUPERB