Και τα δύο κινητήρια σύνολα θα συνεργάζονται με CVT κιβώτιο.

H πρώτη και πιο προσιτή επιλογή αφορά πάντως τον 4κύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα των 2,5 λίτρων.

Οι τιμές του θα ανακοινωθούν λίγο πριν ξεκινήσει το εμπορικό του λανσάρισμα αυτό το φθινόπωρο.

Nέο Subaru Outback

2.899 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2019)

Δύο ισχυρά κινητήρια σύνολα, περιπετειώδη εμφάνιση και αρκετή πολυτέλεια και τεχνολογία προσφέρει η Subaru στο νέο Outback.

Στην επίσημη παρουσίαση του 6ης γενιάς ολοκαίνουριου Οutback προχώρησε η Subaru. Πρόκειται ουσιαστικά για την station-wagon έκδοση του νέου Legacy και υιοθετεί την ίδια σχεδιαστική συνταγή αλλά με πιο περιπετειώδη χαρακτηριστικά όπως για παράδειγμα τα πλαστικά προστατευτικά σε όλο το το αμάξωμά του και τις ράγες της οροφής.

Όντας βασισμένο στην νέα πλατφόρμα της εταιρείας, η Subaru υπόσχεται πως το Outback είναι στη νέα του γενιά πιο άκαμπτο και προσφέρει καλύτερη ποιότητα κύλισης παρά την απόσταση που έχει το αμάξωμά του από το έδαφος που φτάνει τις 8,7 ίντσες (22 εκατοστά) και είναι η μεγαλύτερη σε σχέση με τον ανταγωνισμό του.
 
Στον τομέα των μηχανικών συνόλων, η Subaru αποφάσισε να αντικαταστήσει τον 6κύλινδρο κινητήρα του τωρινού μοντέλου με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.400 κ.εκ απόδοσης 263 ίππων που ήδη προσφέρεται στα Legacy και Ascent και μπορεί να ρυμουλκήσει φορτίο έως 1.500 κιλών (βάρος ρεκόρ για το μοντέλο). H πρώτη και πιο προσιτή επιλογή αφορά πάντως τον 4κύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα των 2,5 λίτρων απόδοσης 185 αλόγων. Και τα δύο κινητήρια σύνολα θα συνεργάζονται με το CVT κιβώτιο της μάρκας που περιλαμβάνει και ένα «χειροκίνητο» mode 8 σχέσεων.

Στο εσωτερικό, η μεγαλύτερη διαφορά του σε σχέση με την προηγούμενη γενιά είναι η γιγάντια 11,6 ιντσών οθόνη που βρίσκεται στο κέντρο της κονσόλας και στηρίζει το σύστημα infotainment της μάρκας ενώ είναι συμβατή με Apple Car Play και Android Αuto. Tα υλικά κατασκευής του εσωτερικού διακόσμου είναι, σύμφωνα με την Subaru, υψηλής ποιότητας. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι μεγάλος και περιλαμβάνει πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης.

Οι τιμές του θα ανακοινωθούν λίγο πριν ξεκινήσει το εμπορικό του λανσάρισμα αυτό το φθινόπωρο.
 

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
top5
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel