• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Toyota ετοίμασε τη σπέσιαλ έκδοση X-Cite για το Aygo, την πιο «εξωστρεφή» εκδοχή του, όπως χαρακτηριστεί λέει η ίδια η φίρμα.

Προεξάρχον χαρακτηριστικό του είναι η νέα κίτρινη απόχρωση Yellow Fizz, αλλά και οι μαύρες γυαλιστερές προσθήκες στο μπροστά «Χ», στη γρίλια, στον πίσω προφυλακτήρα και στα καπάκια των καθρεπτών.

Το μαύρο του πράγματος συνεχίζεται με την οροφή του Toyota Aygo X-Cite και ολοκληρώνεται με τις 15άρες ζάντες αλουμινίου.

Yellow Fizz πινελιές κοσμούν τις πόρτες, τους αεραγωγούς, τον επιλογέα ταχυτήτων, τα πατάκια και τα καθίσματα. Η κεντρική κονσόλα, ο πίνακας οργάνων και η βάση του λεβιέ έχουν μαύρες Bold Black λεπτομέρειες.

Νέο Toyota Aygo X-Cite

8.764 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/4/2016

Η Toyota μας παρουσιάζει το νέο, κιτρινόμαυρο, Aygo X-Cite, την πιο «εξωστρεφή» έκδοση ολόκληρης της γκάμας του ιαπωνικού μίνι.

 
Η Toyota ετοίμασε τη σπέσιαλ έκδοση X-Cite για το Aygo, την πιο «εξωστρεφή» εκδοχή του, όπως χαρακτηριστεί λέει η ίδια η φίρμα. Προεξάρχον χαρακτηριστικό του είναι η νέα κίτρινη απόχρωση Yellow Fizz, αλλά και οι μαύρες γυαλιστερές προσθήκες στο μπροστά «Χ», στη γρίλια, στον πίσω προφυλακτήρα και στα καπάκια των καθρεπτών. Το μαύρο του πράγματος συνεχίζεται με την οροφή του Toyota Aygo X-Cite και ολοκληρώνεται με τις 15άρες ζάντες αλουμινίου.


Το κιτρινόμαυρο θέμα δε σταματά στο αμάξωμα, αλλά περνάει και στο εσωτερικό, με τις Yellow Fizz πινελιές να κοσμούν τις πόρτες, τους αεραγωγούς, τον επιλογέα ταχυτήτων, τα πατάκια και τα καθίσματα. Η κεντρική κονσόλα, ο πίνακας οργάνων και η βάση του λεβιέ έχουν μαύρες Bold Black λεπτομέρειες, ενώ οι χειρολαβές έχουν εμφάνιση χρωμίου. Ο εξοπλισμός της έκδοσης X-Cite του ιαπωνικού μίνι περιλαμβάνει το σύστημα infotainment x-touch. Διαθέτει οθόνη 7 ιντσών, στην οποία απεικονίζεται η κάμερα οπισθοπορείας Rear View Monitoring System, ένα σύστημα που δίνεται δωρεάν. Η Toyota θα λανσάρει στην Ευρώπη το Aygo X-Cite τον προσεχή Ιούνιο.