Στις 30 Νοεμβρίου, στην έκθεση του Λος Αντζελες η Toyota θα παρουσιάσει το πρωτότυπο εκτός δρόμου SUV που ονομάζεται FT-AC (Future Toyota Adventure Concept).

Νέο Toyota FT-AC Concept

2.643 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2017)

H Toyota «παίζει» ξανά με την ιδέα ενός SUV με off-road προσανατολισμό και μας δίνει σήμερα μια πρώτη εικόνα του πρωτότυπου Future Toyota Adventure Concept (FT-AC), που θα κάνει ντεμπούτο στις 30 Νοεμβρίου στην έκθεση του Λος Αντζελες.

Στις 30 Νοεμβρίου, στην έκθεση του Λος Αντζελες η Toyota θα παρουσιάσει το πρωτότυπο εκτός δρόμου SUV που ονομάζεται FT-AC (Future Toyota Adventure Concept). Η ιαπωνική εταιρεία πέραν της πρώτης προωθητικής εικόνας, δεν μας δίνει άλλες πληροφορίες για το μοντέλο, παρά μόνο την υπόσχεση πως έχει «όλα τα συστατικά για την επόμενη περιπέτειά σας».
 
Επειδή, όμως, ακόμα και η μοναδική εικόνα δεν αποκαλύπτει πολλά, «αναγκαστήκαμε» να την φωτίσουμε λίγο, μπας και δούμε κάπως καλύτερα το νέο concept. Έτσι, λοιπόν, το FT-AC από μπροστά δείχνει αρκετά «άγριο», με «λαξευμένη» σχεδίαση. Εντύπωση προκαλούν τα τονισμένα φτερά, αλλά και οι καθρέπτες με τα εξογκώματα.
   
Επειδή, όμως, η καλή ορατότητα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη εκτός δρόμου, το Toyota FT-AC Concept εκτός από του προβολείς, έχει έξι λαμπτήρες LED σε κάθε άκρη του εμπρός προφυλακτήρα, ενώ υπάρχει επιπλέον φωτισμός στην οροφή, πάλι τεχνολογίας LED.
 
Νωρίτερα φέτος, η Toyota είχε «παίξει» ξανά με την ιδέα ενός SUV με off-road προσανατολισμό, όταν παρουσίασε στην έκθεση της Νέας Υόρκης το FT-4X Concept. Το εν λόγω πρωτότυπο διαθέτει ρετρό αισθητική, αντλώντας έμπνευση από το κλασικό FJ40 Land Cruiser.

FORD E-TRANSIT
OPEL