Νέο VW ID.7 GTX Tourer: Το πιο γρήγορο VW wagon με 340 PS

2.765 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2024)
Νέο VW ID.7 GTX Tourer: Το πιο γρήγορο VW wagon με 340 PS
11 Φωτογραφίες »

- Το πιο σβέλτο wagon στην γκάμα της Volkswagen
- Έχει 340 άλογα και μπαταρία 86 kWh
- Με ζάντες 20 και 21 ιντσών και πιο σπορ εμφάνιση
- Μέσα στην άνοιξη ανακοινώνονται οι τιμές

Το πιο σβέλτο wagon στην γκάμα της Volkswagen

To πιο γρήγορο station-wagon παραγωγής στην γκάμα της Volkswagen, ακόμη και από το Golf R Variant, και το πρώτο ουσιαστικά γρήγορο ηλεκτρικό μοντέλο σε ίδιο αμάξωμα είναι το ID.7 GTX Tourer που παρουσίασε με κάθε επισημότητα ο γερμανικός κολοσσός.

Έχει 340 άλογα και μπαταρία 86 kWh

Πηγή ισχύος του ID.7 GTX είναι μια μπαταρία χωρητικότητας 86 kWh (μεγαλύτερη από την 77άρα που υπάρχει στις απλές εκδόσεις), η οποία συνδυάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ (έναν σε κάθε άξονα) με τη συνδυαστική ισχύ να φτάνει 340 άλογα. Το μεγαλύτερο φορτίο για την κίνηση του αυτοκινήτου κουβαλάει ο πίσω ηλεκτροκινητήρας που αποδίδει 286 άλογα, ενώ ο μπροστινός των 110 ίππων μπαίνει σε λειτουργία όταν είναι απαραίτητο και μόνο για μερικά δευτερόλεπτα, ανάλογα για οδηγικό mode. To ID.7 GTX Tourer είναι φυσικά τετρακίνητο με ηλεκτρονικό διαφορικό. Πληροφορίες για την αυτονομία και την επιτάχυνσή του δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή, ωστόσο η τελική του ταχύτητα δεν ξεπερνά τα 180 χλμ./ώρα.

Με ζάντες 20 και 21 ιντσών και πιο σπορ εμφάνιση

Η GTX είναι η πιο σπορ έκδοση της γκάμας και για αυτό έχει κάποια μοναδικά στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει όπως ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες, πολλές μαύρες λεπτομέρειες και ζάντες ειδικής σχεδίασης 20 και 21 ιντσών. Στο εσωτερικό, υπάρχουν παντού κόκκινες λεπτομέρειες αλλά και εμβλήματα GTX στα καθίσματα και το τιμόνι. Πολλές είναι οι επιλογές εξατομίκευσης, όπως η προσθήκη ηχοσυστήματος Harman Kardon, η πανοραμική οροφή κ.α. Ο χώρος του πορτ-μπαγκάζ παραμένει στα 1.714 λτ. όπως και στις απλές εκδόσεις του ID.7 Tourer.

Μέσα στην άνοιξη ανακοινώνονται οι τιμές

Στην Ευρώπη, οι πωλήσεις του αυτοκινήτου θα ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες της άνοιξης.

EUROINS PASXA
KIA