Το μοντέλο λέγεται πως θα μπει σε παραγωγή σύντομα.

Στο πίσω μέρος, η coupe οροφή κλέβει την παράσταση.

Νέο VW SUV Coupe Concept

3.956 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2019)

Μια πρώτη γεύση από το μοντέλο παραγωγής που θα κατασκευαστεί στο μέλλον θέλησε να δώσει η Volkswagen μέσω του SUV Coupe Concept.

Mπορεί η Vοlkswagen να έχει φέρει στην Έκθεση Αυτοκινήτων της Σαγκάης μια σειρά από μοντέλα, ωστόσο υπάρχει ένα που λέγεται πως έχει κλέψει τις καρδιές των παρευρισκομένων. Το όνομά του είναι SUV Coupe Concept.

Πρόκειται ουσιαστικά για τον καρπό της συνεργασίας της VW με την κινεζική εταιρεία FAW και αποτελεί ουσιαστικά την coupe έκδοση του Tayron, ενός SUV που προσφέρεται μόνο στην Κίνα. Το μοντέλο, αν και έχει επί του παρόντος μορφή concept, λέγεται πως θα μπει σε παραγωγή σύντομα για να αποτελέσει το πρώτο crossover της εταιρείας στην κατηγορία των coupe SUV για την κινεζική αγορά.
 
Σχεδιαστικά, με βάση την γκάμα της VW στην Ευρώπη, θα μπορούσαμε να πούμε πως ο πρόβολος του concept συνδυάζει στοιχεία από τα Touareg, T-Roc και Τ-Cross με το μάτι να πέφτει στον προφυλακτήρα και στο μοτίβο από χρώμιο σε σχήμα C. Στο πίσω μέρος, όπως είπαμε και παραπάνω, η coupe οροφή κλέβει την παράσταση ενώ οι δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου.

Πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του SUV Coupe Concept δεν έχουν γίνει γνωστά.
 

peugeot
skoda