Tο Tiguan R-Line Aero Concept.

Η εξωτερική του εμφάνιση θα λέγαμε πως μας θυμίζει έντονα μια οθόνη που έχει πολλά καμένα πίξελ.

Tο Tiguan R-Line Aero Concept έχει πάρει ένα νέο σύστημα ανάρτησης που έχει μειώσει την απόστασή του από το έδαφος.

Νέο VW Tiguan R-Line Aero Concept

4.353 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2018)

Ένα νέο διαφορετικό και ιδιαίτερο Volkswagen Tiguan κατασκεύασε και παρουσίασε η εταιρεία. Ο λόγος το για το Tiguan R-Line Aero Concept. Δείτε περισσότερα.

Το νέο αυτό μοντέλο αποτελεί ένα από τα τέσσερα νέα πρωτότυπα που παρουσίασε η γερμανική φίρμα στο πλαίσιο της έκθεσης SOWO που πραγματοποιείται στην Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών και σίγουρα μαγνητίζει τα βλέμματα με την εκκεντρική εξωτερική του εμφάνιση.
 
Η εξωτερική του εμφάνιση θα λέγαμε πως μας θυμίζει έντονα μια οθόνη που έχει πολλά καμένα πίξελ, αν και επίσημα ονομάζεται ως «καμουφλάζ», με το εμπρόσθιο μέρος του μοντέλου να καλύπτεται περισσότερο με μαύρο χρώμα, ενώ πηγαίνοντας προς τα πίσω το άσπρο αρχίζει να παίρνει τα ηνία. Τη χρωματική παλέτα ολοκληρώνει ένα φωσφοριζέ πρασινοκίτρινο χρώμα με το οποίο τονίζονται κάποιες λεπτομέρειες κυρίως στο εμπρόσθιο μέρος, αλλά και στις 20 ιντσών μαύρες ζάντες και τους πλαϊνούς καθρέφτες, ενώ έχει πάρει θέση και στα σήματα της εταιρείας.
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως το Tiguan R-Line Aero Concept έχει πάρει ένα νέο σύστημα ανάρτησης που έχει μειώσει την απόστασή του από το έδαφος, όντας κατά περίπου 127 χιλιοστά πιο χαμηλό από το κανονικό μοντέλο.
 
Σε ότι αφορά το εσωτερικό να σημειώσουμε πως δεν έχουν υπάρξει αλλαγές, ενώ σε ότι αφορά τον κινητήρα, κάτω από το καπό βρίσκεται ο 2.0 λίτρων, υπερτροφοδοτούμενος, τετρακύλινδρος, που συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο επτά ταχυτήτων που στέλνει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.  

Mercedes
test center