Στην εικόνα βλέπουμε το Concept Sports Ride, που παρουσιάστηκε το 2015.

Νέο concept αυτοκινήτου από τη Yamaha!

2.420 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2017)

Η Yamaha είναι γνωστή κυρίως για τις μοτοσυκλέτες που κατασκευάζει, ωστόσο στο φετινό Σαλόνι Αυτοκίνητου του Τόκιο θα έχει και μία έκπληξη. Μάθετε περισσότερα.

Καθώς προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στο 45ο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, η Yamaha επιβεβαίωσε πως σε αυτό, εκτός από τις νέες μοτοσικλέτες και κάποια ηλεκτρικά ποδήλατα θα παρουσιάσει και ένα νέο concept αυτοκινήτου.
 
Σωστά διαβάσατε, ένα νέο πρωτότυπο αυτοκίνητο θα έρθει στο φως της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν μέχρι στιγμής περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, έτσι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εξετάσουμε τις φήμες που υπάρχουν γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.
 
Αρχικά να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα αυτοκίνητο Yamaha, καθώς το 2015 η εταιρεία είχε παρουσιάσει το concept Sports Ride το οποίο μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία τους θέματος. Ωστόσο το ενδιαφέρον είναι πως ένα μήνα μετά το ντεμπούτο του Sports Ride, είχαν κάνει την εμφάνισή τους πληροφορίες που μιλούσαν για μια δυνητική έκδοση παραγωγής εξοπλισμένη με έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.5 λίτρων.
Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι οι ίδιες πληροφορίες έκαναν λόγο πως μια έκδοση προ-παραγωγής θα έκανε το ντεμπούτο της φέτος στο Τόκιο, κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται το αυτοκίνητο που θα παρουσιάσει η ιαπωνική μάρκα να είναι μια εξέλιξη του Sports Ride.
 
Να θυμίσουμε πως το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν 750 κιλά, έχοντας μήκος 3.900 χιλιοστά, πλάτος 1.720 χιλιοστά και ύψος 1.170 χιλιοστά.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ένα άλλο πιθανό σενάριο σχετικά με τον τύπο του κινητήρα που θα χρησιμοποιήσει να κάνει λόγο για έναν τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο  1.0 λίτρου, ο οποίος θα είναι μια εξελιγμένη μορφή του κινητήρα του concept Motiv που είχε παρουσιάσει η εταιρεία το 2013, ο οποίος λέγεται πως θα προσφέρει 100 ίππους.

PEIRAIOS LEASING
OPEL