Η Bentley Mulsanne εξέρχεται από την παραγωγή αυτή την άνοιξη.

Νέο crossover αντί της Bentley Mulsanne;

1.523 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2020)

Η Bentley Mulsanne εξέρχεται από την παραγωγή αυτή την άνοιξη και έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί αναφέρει πως θα μπορούσε να αντικατασταθεί από ένα ολοκαίνουργιο crossover.


Μιλώντας σε ξένα μέσα ενημέρωσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bentley, Adrian Hallmark, υποστήριξε πως υπάρχει περιθώριο για ένα μοντέλο που να βρίσκεται πάνω από την Bentayga. Έτσι αυτόματα γεννήθηκαν ερωτήματα σχετικά με το αν η μάρκα εργάζεται ήδη σε ένα crossover απαντώντας πως «Θα θέλαμε να φτιάξουμε ένα ακόμη πιο πολυτελές και, ακόμα μεγαλύτερο μοντέλο από την Bentayga».
 
Λίγο αργότερα ο ισχυρός άντρας της μάρκας ανέφερε πως η Bentley θα μπορούσε να προσθέσει στη γκάμα της ακόμα και τρία διαφορετικά crossover, αλλά μεγαλύτερα και άλλα μικρότερα από την Bentayga, όμως έκανε ξεκάθαρο πως ακόμα και αν συμβεί κάτι τέτοιο σκοπός της Bentley δεν είναι να γίνει μία μάρκα που να πουλά μεγάλο όγκο αυτοκίνητων. Ωστόσο, δεν απέκλεισε την πιθανότητα κατασκευής πιο προσιτών μοντέλων για τα δεδομένα της μάρκας. Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο αν κάποια από τα crossover είναι στην πραγματικότητα υπό κατασκευή.

Τέλος σε σχετικές ειδήσεις, ο Hallmark επανέλαβε το σχέδιό τους να προσφέρουν υβριδικές εκδόσεις όλων των μοντέλων μέχρι το 2023. Με το πέρασμα του χρόνου, η πρώτη ηλεκτρική Bentley θα φτάσει μέχρι το 2026 και θα έχει αυτονομία τουλάχιστον 483 χιλιομέτρων.

Mercedes
test center