• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Επωφελείται βέβαια από ένα νέο μεταλλικό χρώμα με την ονομασία Velvet Red.

Ο τομέας στον οποίο η Skoda κάνει την διαφορά, είναι στον εσωτερικό διάκοσμο και στις τεχνολογίες με τις οποίες εξοπλίζει το νέο Superb.

Ο τομέας στον οποίο η Skoda κάνει την διαφορά, είναι στον εσωτερικό διάκοσμο και στις τεχνολογίες με τις οποίες εξοπλίζει το νέο Superb.

Νέο εξοπλιστικό πακέτο για Skoda Superb

6.573 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/5/2017

Η Skoda παρουσίασε το νέο εξοπλιστικό της πακέτο για το νέο Skoda Superb που περιλαμβάνει πολλές τεχνολογικά εξελιγμένες εφαρμογές και συστήματα. Δείτε περισσότερα.

 
Η Skoda αποκάλυψε σήμερα το νέο εξοπλιστικό πακέτο του Skoda Superb, ένα μοντέλο που δεν παρουσιάζει σχεδόν καμία διαφορά σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο εξωτερικά.
Επωφελείται βέβαια από ένα νέο μεταλλικό χρώμα με την ονομασία Velvet Red και νέο σετ από 19 ιντσών ζάντες αλουμινίου αλλά περά από αυτά δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές.

Ο τομέας στον οποίο η Skoda κάνει την διαφορά, είναι στον εσωτερικό διάκοσμο και στις τεχνολογίες με τις οποίες εξοπλίζει το νέο Superb. Oι δύο οθόνες αυξάνονται σε μέγεθος, η μία από 8 γίνεται 9,2 ίντσες και η άλλη από 5 γίνεται 6,5. Παράλληλα, η τσέχικη αυτοκινητοβιομηχανία προσφέρει προαιρετικά ηλεκτρικά προσαρμοζόμενα καθίσματα με επιλογή μασάζ για το καθίσματα του οδηγού και πολλά συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, όπως σύστημα έλεγχου parking και σύστημα υποβοήθησης ελιγμών με βάση την σηματοδότηση της διαδρομής.
 
Η Skoda έχει προσθέσει επίσης εφαρμογή Care Connect ανεξάρτητα από το infotainment σύστημα που θα επιλέξεις, εφαρμογή Connect App για να συνδέσει ο επιβάτης το smartphone του με το σύστημα infotainment και σύστημα μετάδοσης φωνής από τα μπροστινά καθίσματα στα πίσω μέσω μικροφώνου.

Ο νέος εξοπλισμός θα είναι διαθέσιμος από τα τέλη Μαΐου.
 

Tags: SKODA SUPERB
 
  • GEORGE1

    Η Superb απο την πρώτη το 2000 περιπου εως σήμερα το 2017 εχει σχεδων το ιδιο εσωτερικο, όπως φυσικα και με τα υπολοιπα vw. Καθολου φαντασια και εντελος κλασικο. Μη μου λετε για ποιοτητα γιατι εαν ηταν και αυτη ιδια απο το 2000 δεν θα ειχα λογια. Προσωπικα μου αρεσει η εξωτερικη σχεδιαση και κρύβει θα ελεγα και τον ογκο του αυτοκινήτου. Δεν φένεται αχαρο, αλλα και αυτο συμβαδίζει με τα παραπάνω που αναφερα.

      1