Το νέο ελαστικό υψηλών επιδόσεων της Michelin για SUV αυτοκίνητα, έχει 15% περισσότερο βάρος από τη συμβατική σειρά Pilot Sport 4 στην οποία βασίζεται, κάτι που οφείλεται στη δομή του με ενισχυμένα πλαϊνά και που προσφέρει την απαιτούμενη αύξηση στους δείκτες φορτίου του.

Οδηγήσαμε με το Top ελαστικό για όλα τα Top SUV

9.480 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2019)

Ένα Τοp ελαστικό για όλα τα Top SUV... Το Michelin Pilot Sport 4 SUV είναι το νέο ελαστικό υψηλών επιδόσεων που μπορεί να αναδείξει τα χαρίσματα των κορυφαίων SUV. Το δοκιμάζουμε στην Ουγγαρία γνωρίζοντας παράλληλα και τη μονάδα παραγωγής της εταιρείας στην Νιρεγιχάσα.

Στην πράξη: Κατάλληλο για υψηλές απαιτήσεις
Ένα ελαστικό που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με κάποιες από τις πιο απαιτητικές εταιρείες, δεν μπορεί παρά να είναι σε θέση να αναδείξει την σπορ συμπεριφορά των μοντέλων τους, ακόμα και όταν μιλάμε για SUV. Εμείς, στη διάρκεια της παρουσίασης του συγκεκριμένου ελαστικού, είχαμε την ευκαιρία να το γνωρίσουμε σε πραγματικές συνθήκες οδηγώντας το σε αυτοκίνητα όπως το Audi Q8 50 TDI, τη Mercedes GLE Coupe και την GLC Coupe. Σε κάθε περίπτωση εντυπωσιαστήκαμε από την ποιότητα κύλισης και την αμεσότητα και σταθερότητά τους σε μεγάλες ταχύτητες, ενώ η ικανότητά του ελαστικού να διαχειριστεί τον όγκο και το βάρος αυτών των μοντέλων ήταν κάτι παραπάνω από θετική. Η Michelin τέλος, εγγυάται την ασφάλεια και τη μεγάλη διάρκεια ζωής αυτών των ελαστικών.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Nέα Ford Mustang: Αναβαθμισμένο στυλ και πιο hi-tech από ποτέ
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel