Ένα νέο αεροδυναμικό κιτ αμαξώματος για τη Mercedes-AMG GT 4-Door προσφέρει η Mercedes-AMG .

Το συγκεκριμένο αεροδυναμικό πακέτο μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες τις εκδόσεις του μοντέλου.

Στο μπροστινό μέρος το κιτ περιλαμβάνει ένα σπλίτερ, αλλά και δύο διακριτικούς εκτροπείς αέρα που βρίσκονται στο πλαϊνό μέρος του προφυλακτήρα.

Για αυτούς που ενδιαφέρονται θα πρέπει να πούμε πως το κόστος απόκτησης κυμαίνεται στις 3.391 ευρώ για την αγορά της Γερμανίας.

Νέο κιτ για τη Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe

4.256 Επισκέψεις στο άρθρο (27/12/2018)

Ένα νέο αεροδυναμικό κιτ αμαξώματος το οποίο θα λύσει το πρόβλημα αυτών που υποστηρίζουν πως η Mercedes-AMG GT 4-Door δεν είναι τόσο επιθετική σε όψη όσο χρειάζεται, προσφέρει η Mercedes-AMG .

Όπως αναφέρει η μάρκα το συγκεκριμένο αεροδυναμικό πακέτο μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες τις εκδόσεις του μοντέλου. Έτσι τόσο η αρχική GT 43 όσο και οι GT 53, GT 63 και GT 63 S, μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη, τα οποία είδαμε για πρώτη φορά με το μοντέλο Edition 1.
 
Στο μπροστινό μέρος το κιτ περιλαμβάνει ένα σπλίτερ, αλλά και δύο διακριτικούς εκτροπείς αέρα που βρίσκονται στο πλαϊνό μέρος του προφυλακτήρα, αλλά και στις δύο εγκάρσιες εισόδους αέρα. Πηγαίνοντας στο πίσω μέρος θέση έχει πάρει μία μεγάλη σταθερή αεροτομή, η οποία συν τοις άλλοις ξεχωρίζει και από το γυαλιστερό φινίρισμα. Τέλος η γερμανική φίρμα σχεδίασε και τοποθέτησε ένα νέο αεροδυναμικό διαχύτη αλλά και έναν διαφορετικό προφυλακτήρα.
Για αυτούς που ενδιαφέρονται θα πρέπει να πούμε πως το κόστος απόκτησης κυμαίνεται στις 3.391 ευρώ για την αγορά της Γερμανίας.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως η Mercedes-AMG GT 4-Door GT 63 S, διαθέτει ένα twin-turbo V8 κινητήρα 4,0 λίτρων ο οποίος προσφέρει 639 ίππους, οι οποίοι επιτρέπουν στο αυτοκίνητο να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,1 δευτερόλεπτά πριν φτάσει τα 320 χλμ./ώρα!!!

ELASTIKA 2024
moto