To T-Roc στην έκδοση Black Style.

Oι νέες ζάντες του Black Style πακέτου.

Nέο μοτέρ & δύο πακέτα για το VW T-Roc

7.690 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2019)

Το γερμανικό crossover λαμβάνει 2λιτρη επιλογή στο diesel στα 190 άλογα και δύο πακέτα με την ονομασία «Βlack Style» και «beats».


Tην γκάμα του T-Roc αποφάσισε να εμπλουτίσει η Volkswagen προσφέροντάς του ένα νέο μοτέρ και δύο μοναδικές εκδόσεις που έχουν σκοπό να κάνουν την εμφάνιση του crossover ακόμη πιο δυναμική.

Το νέο κινητήριο σύνολο αφορά τον 4κύλινδρο 2λιτρο TDI στα 190 άλογα και 400 Nm ροπής που συνδυάζεται με στάνταρ 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο DSG και το σύστημα τετρακίνησης 4Motion της φίρμας. Οι επιδόσεις που πετυχαίνει το T-Roc στο 0-100 είναι πολύ ανταγωνιστικές αφού χρειάζεται μόλις 7,2 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη τελική του ταχύτητα έχει οριστεί στα 216 χλμ./ώρα. Όπως καταλαβαίνει κανείς, το T-Roc με το μοτέρ αυτό τίθεται στην κορυφή της γκάμας με την τιμή του για την Γερμανία να ξεκινά από 35.105 ευρώ.

Η VW προσφέρει ακόμα στο crossover δύο μοναδικά πακέτα για να το κάνουν να ξεχωρίζει. Το πρώτο έχει την ονομασία «Βlack Style» και περιλαμβάνει μαύρες θήκες στους καθρέπτες, 18άρες Grange Hill ζάντες αλουμινίου (ή προαιρετικά 19άρες Suzuka), μαύρη οροφή και μαύρο φινίρισμα χαμηλά στην γρίλια, στο πλάι και στο πίσω μέρος. Όσον αφορά στην καμπίνα,  το μαύρο δίνει ξανά δυναμικά το παρών σε διάφορα σημεία στο ταμπλό, στην κονσόλα και στις θύρες. Το πακέτο, ανάλογα την έκδοση του Τ-Roc πάνω στην οποία θα βασιστεί, κοστίζει από 1.200 έως 1.500 ευρώ (τιμές Γερμανίας).

Το δεύτερο πακέτο ονομάζεται «beats» και περιλαμβάνει νέο σύστημα ήχου με 6 ηχεία με ψηφιακό ενισχυτή και subwoofer, Composition Media ραδιόφωνο, εφαρμογή App-Connect,  διάσπαρτες κόκκινες λεπτομέρειες σε όλη την καμπίνα, κόκκινες θήκες καθρεπτών και 17άρες Mayfield ζάντες. Η τιμή, ανάλογα την έκδοση, είναι 720 με 850 ευρώ.
 
 

Toyota
moto