3 φωτογραφίες »

Το νέο πακέτο προσθέτει στο αμιγώς ηλεκτρικό σεντάν κάποια επιπρόσθετα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά.

Νέο πακέτο για την Porsche Taycan

1.906 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2020)

Η εργοστασιακή Porsche Taycan είναι ένα εκλεπτυσμένο αυτοκίνητο, ωστόσο το τμήμα Exclusive Manufaktur της γερμανικής φίρμας μπορεί να το κάνει ακόμη πιο ελκυστικό, μέσω ενός νέου πακέτου που πλέον είναι διαθέσιμο.

Μετά από την Porsche Taycan που παρουσίασε η εταιρεία στα τέλη του περασμένου μήνα η οποία είχε δεχτεί την περιποίηση του τμήματος Exclusive Manufaktur, πλέον έχουμε ένα αντίστοιχο πακέτο για την Taycan Turbo που προέρχεται από την ίδια ομάδα. Ο λόγος για το SportDesign Package Carbon.
 
Όπως φαίνονται στις εικόνες το νέο πακέτο προσθέτει στο αμιγώς ηλεκτρικό σεντάν κάποια επιπρόσθετα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά κατασκευασμένα από ίνες άνθρακα όπως για παράδειγμα τα σπόιλερ στο μπροστά και στο πίσω μέρος, αλλά και τις πλευρικές ποδιές. Είναι αλήθεια πως τα νέα εξαρτήματα κάνουν την Taycan Turbo πιο σπορ αλλά ταυτόχρονα δεν επηρεάζουν την κομψή της εμφάνιση.
 
Τα φωτιστικά LED matrix σώματα με σύστημα Dynamic Light System Plus, έχουν λάβει νέα γραφικά. Παράλληλα προσθέστε αποκλειστικούς τροχούς 21 ιντσών, με μπλε εσωτερική περίμετρο για να ταιριάζει με το εξωτερικό χρώμα.
 
Στο εσωτερικό υπάρχουν «πινελιές» από ίνες άνθρακα, ενώ η Porsche αναφέρει πως είναι διαθέσιμες φωτιζόμενες πλάκες που τοποθετούνται στο κάτω μέρος των πλαισίων των θυρών.    

Mercedes
moto