Νέο ρεκόρ πωλήσεων της Jaguar Land Rover στην Ελλάδα

2.354 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2018)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Jaguar Land Rover στη χώρα μας κατέγραψε αύξηση πωλήσεων της τάξεως του 97% το πρώτο 10μηνο του 2018 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Για το 10μηνο της τρέχουσας χρονιάς, η εισαγωγική εταιρεία της Jaguar Land Rover στην Ελλάδα, η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, πραγματοποιεί την καλύτερη της επίδοση για τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα πάντα με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε. Πιο συγκεκριμένα, οι ταξινομήσεις των αυτοκινήτων της Jaguar Land Rover στην χώρα μας  ανέρχονται στις 264 έναντι 134 για την ίδια περίοδο του 2017, σημειώνοντας εντυπωσιακή αύξηση ύψους 97%, την ώρα που οι πωλήσεις της μητρικής εταιρίας για την ίδια περίοδο στην Ευρώπη παρέμειναν περίπου στα ιδία επίπεδα, καθιστώντας την Ελληνική Εισαγωγική μεταξύ των κορυφαίων σε επιδόσεις.
 
 
Το 2019 προβλέπεται ακόμα πιο δυναμικό για την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ & την JLR, καθώς θα πραγματοποιηθεί η Παγκόσμια Παρουσίαση του Νέου Range Rover Evoque τον επόμενο Μάρτιο στην Ελλάδα, επιβραβεύοντας με αυτό τον τρόπο την πολύ καλή πορεία της μάρκας στην χώρα μας, καθώς και το λανσάρισμα της νέας ηλεκτρικής Jaguar I-Pace, γεγονότα που προμηνύουν ακόμα μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων και μεριδίου στην αγορά των πολυτελών αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
home pro
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel