Περισσότερα στοιχεία για το νέο Vision IN Concept έδωσε στη δημοσιότητα η Skoda.

Με βάση την πλατφόρμα MQB-A0-IN που έχει αναπτυχθεί ειδικά για την Ινδία.

Teaser βίντεο του Skoda Vision IN Concept

3.340 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2020)

Περισσότερα στοιχεία για το νέο Vision IN Concept έδωσε στη δημοσιότητα η Skoda, καθώς ανήρτησε ένα teaser βίντεο του επερχόμενου μοντέλου, το οποίο φέρνει στο προσκήνιο ορισμένα από τα μοναδικά στοιχεία του styling του SUV.

Το εντυπωσιακότερο στοιχείο που φαίνεται να έχει το νέο μοντέλο της τσεχικής φίρμας είναι η φωτιζόμενη γρίλια, η οποία ενώνεται με τα LED φωτιστικά σώματα, τα οποία με τη σειρά τους  χωρίζονται, αφού οι σχεδιαστές κάτω από τους κύριους προβολείς επέλεξαν να εγκαταστήσουν ένα ακόμα σώμα.
 
Στο εσωτερικό, το Vision IN Concept έχει λάβει πολλά κρυσταλλικά χαρακτηριστικά, ενώ το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης έχει λάβει νέο ειδικό γραφικό. Από κει και πέρα το τιμόνι είναι πολλαπλών λειτουργιών, ενώ τα καθίσματα καλύπτονται από καφέ και μαύρο δέρμα. Τέλος το τσεχικό SUV είναι εξοπλισμένο με πολλά συστήματα υποβοήθησης οδηγού μεταξύ των οποίων το σύστημα διατήρησης λωρίδας, cruise control και voice control.
 
Με βάση την πλατφόρμα MQB-A0-IN που έχει αναπτυχθεί ειδικά για την Ινδία, το Vision IN Concept έχει μήκος 4.260 χιλιοστά, δηλαδή 19 χιλιοστά μεγαλύτερο από το πιο γνωστό σε εμάς Kamiq. Το μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Auto Expo στο Νέο Δελχί που θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 20 Φεβρουαρίου.
 
Δείτε το βίντεο     
 

Hyundai
OPEL