To teaser της Pininfarina.

Νέο teaser για το Pininfarina Battista

2.209 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2019)

Συνολικά θα μπουν σε παραγωγή 150 αυτοκίνητα Battista και θα γίνουν διαθέσιμα σε ολόκληρο τον κόσμο... σχεδόν.

Ένα βήμα πιο κοντά στην παρουσίαση του πρώτου της αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου παραγωγής βρίσκεται η Automobili Pininfarina. Αφού πρώτα η εταιρεία ανακοίνωσε κάποια πρώτα στοιχεία για το υπερ-αυτοκίνητο που ετοιμάζει, έκανε γνωστό πως λάνσαρε μια σειρά από εφαρμογές που οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράσουν το νέο αυτοκίνητο.

Η εταιρεία αποκάλυψε μια ακόμη εικόνα teaser εικόνα του μοντέλου της, χωρίς ωστόσο αυτή να καταφέρνει να μας κάνει σοφότερους ενώ στο Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε τονίζει την 10 μηνών διαδικασία που έλαβε χώρα για να επιλέξει τους «καλύτερους αντιπροσώπους του κόσμου για να βοηθήσουν στην επιτυχημένη πορεία του Battista».
 
O Michael Perschke, CEO της Automobili Pininfarina δήλωσε: «Oι άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόμαστε μοιράζονται τις ίδιες φιλοδοξίες για τις δυνατότητες της μάρκας και την σημασία του ηλεκτρισμού στην premium κατηγορία. Πιστεύουμε πως οι εταιρείες με τις οποίες θα συνεργαστούμε στο λιανικό εμπόριο θα αποτελέσουν στήριγμα για την εταιρεία».

Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει αρχικά ένα δίκτυο 20-25 αντιπροσώπων που να μπορούν να παρέχουν τεχνική υποστήριξη στους 150 πελάτες που θα προμηθευτούν το Battista. To εμπορικό λανσάρισμα του αυτοκινήτου έχει προγραμματιστεί για το 2020.

Toyota
moto