Η πρώτη φωτογραφία του μοντέλου που έχει αποκαλυφθεί.

Νέο teaser για το επερχόμενο Ford Puma crossover (+vid)

18.992 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2019)

Αυτό είναι το νέο teaser video για τον ερχομό του νέου Puma crossover της Ford. Δείτε το.

Ένα μικρό teaser video διάρκειας 10 δευτερολέπτων για το επερχόμενο λανσάρισμα του Puma crossover αποκάλυψε μόλις η Ford Ρουμανίας. Το μοντέλο, όπως εδώ και καιρό σας έχουμε ενημερώσει, δεν θα μοιάζει σε τίποτα με το coupe πρόγονό του αλλά θα τοποθετηθεί ανάμεσα στο EcoSport και το νέο Kuga.
 
Η πρώτη εικόνα από το νέο Puma ήρθε στο φως στο περιθώριο της παρουσίασης του νέας γενιάς Kuga και του ευρωπαϊκών προδιαγραφών Explorer PHEV, με την Ford να φροντίζει πάντως να το κρύψει από τα φλας ρίχνοντας πάνω του διάφορα φώτα και παρουσιάζοντας το στην σκηνή για μικρό χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά στην παλέτα των μηχανικών συνόλων, η τεχνολογία Ford EcoBoost Hybrid θα βελτιστοποιήσει την απόδοση του Puma και θα προσφέρει σπορ επιδόσεις και άμεση απόκριση, αποδίδοντας έως και 155 ίππους. Μία ενσωματωμένη μίζα/γεννήτρια (BISG) με κίνηση μέσω ιμάντα επιτρέπει την ανάκτηση και αποθήκευση της ενέργειας που συνήθως χάνεται κατά το φρενάρισμα και το ρολάρισμα σε μία αερόψυκτη μπαταρία ιόντων λιθίου των 48 Volt.
 
Το σύστημα BISG λειτουργεί επίσης ως μοτέρ, έχοντας συνεχή συνεργασία με τον χαμηλών τριβών τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.0L EcoBoost. Το σύστημα χρησιμοποιεί την αποθηκευμένη ενέργεια είτε για να μειώσει το φορτίο του κινητήρα και κατ επέκταση την κατανάλωση καυσίμου, είτε για να ενισχύσει τη συνολική διαθέσιμη ροπή του κινητήριου συνόλου προς όφελος των επιδόσεων.
 
Το Puma πλαισιώνει την ολοένα και πιο πολυπληθή σε προτάσεις οικογένεια SUV και crossover μοντέλων της Ford στην Ευρώπη, που περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή τα Fiesta Active, Focus Active, EcoSport, Kuga, Edge, καθώς και το νέο Explorer Plug-In Hybrid. Η παρουσίαση του νέου Puma είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 26 Ιουνίου. 
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center