Η φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα εικόνα teaser του πολύαναμενόμενου μοντέλου.

Το αυτοκίνητο πρόκειται για ένα πρωτότυπο και δεν αποτελεί ένα μοντέλο παραγωγής.

Νέο teaser της Supra

2.505 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2018)

Μετά την αποκάλυψη πως η νέα Toyota Supra θα κάνει την εμφάνισή της στο φεστιβάλ του Goodwood, η φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα εικόνα teaser του πολύαναμενόμενου μοντέλου.

Μαζί με τη νέα εικόνα η φίρμα γνωστοποίησε και κάποιες επιπλέον πληροφορίες για το νέο coupe, αναφέροντας πως το αυτοκίνητο πρόκειται για ένα πρωτότυπο και δεν αποτελεί το μοντέλο παραγωγής, ενώ στο εν λόγω φεστιβάλ θα οδηγηθεί από τον αρχιμηχανικό Tetsuya Tada καθώς και από τον «βασικό οδηγό» της Toyota, Herwig Daenens.
 
Από κει και πέρα η ιαπωνική μάρκα επιβεβαίωσε πως το μοντέλο θα παίρνει ισχύ από ένα εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που θα είναι τοποθετημένος στο εμπρόσθιο μέρος, χωρίς όμως να αποκαλύπτει άλλες λεπτομέρειες.  Ωστόσο πιστεύεται πως η ισχύς θα προέρχεται από το υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 3,0 λίτρων απόδοσης 335 ίππων και 500 Nm ροπής που λέγεται πως θα επιτρέπει στο αυτοκίνητο να διανύει τα 0-96 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα.
Επιπλέον δεν αποκλείεται στη βάση των μηχανικών συνόλων να βρίσκεται ένας 4κύλινδρος 2λιτρος turbo κινητήρας απόδοσης 248 ίππων.
 
Πλούσιος αναμένεται να είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός της νέας Supra, με τις διαρροές να αναφέρουν ότι θα έχει Head Up Display, συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας, το iDrive σύστημα infotainment της μάρκας ελαφρώς εξελιγμένο και πολλά άλλα.
 
Ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά τη νέα Toyota Supra από την Πέμπτη έως και την Κυριακή, ελπίζοντας πως η φίρμα θα προσφέρει ακόμα περισσότερες πληροφορίες, μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2019 που θα βγει στις αγορές.  

Mercedes
skoda