Συνέντευξη με τον PR Manager της Nissan στην Ελλάδα

4.761 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2020)

Ισχυρή η παρουσία της Nissan στην Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου. Μιλάμε με τον PR Manager της Nissan στην Ελλάδα, κ. Γιάννη Μεθενίτη, που μας αποκαλύπτει ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του Qashqai, ποια τα ηλεκτρικά πλάνα της μάρκας και πολλές χρήσιμες πληροφορίες για την γκάμα της Nissan.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η Nissan έχει ισχυρή παρουσία στην Έκθεσή μας προβάλλοντας τα σημαντικότερα μοντέλα της γκάμας της. Ξεκινάμε με επίκεντρο φυσικά το δημοφιλέστερο μοντέλο της τόσο για την ίδια όσο και για την αγορά των μικρομεσαίων SUV/Crossover, το Nissan Qashqai. Το Qashqai συνεχίζει την επιτυχημένη του αυτή πορεία με νέα μηχανικά σύνολα και εκδόσεις, ενώ προσφέρεται σε προσφορά με τιμή εκκίνησης από 20.480 ευρώ. Δίπλα του συναντάμε το ξεχωριστό αισθητικά Nissan Juke που ανήκει στην μικρή κατηγορία των Crossover αλλά και το ικανότατο και μεγάλο SUV της, το Nissan X-Trail.

Σημαντική παρουσία για άλλη μια φορά στο «περίπτερο» της Nissan δίνει το Micra που συνεχίζει την πορεία του στην αγορά των μικρών, κερδίζοντας το κοινό με την νεανική του σχεδίαση, ενώ τα «βλέμματα» φυσικά κλέβουν οι 2 αμιγώς ηλεκτρικές προτάσεις της εταιρείας.

Πρόκειται για το καινοτόμο Nissan LEAF που ξεχωρίζει για τους μεγάλους του χώρους, το προηγμένο τεχνολογικό του προφίλ και την αυτονομία έως και 385 χιλιομέτρων που προσφέρει, ανάλογα με την έκδοσή του, αλλά και το μοναδικό 7θέσιο ηλεκτρικό της αγοράς, το Nissan eNV-200 Evalia. Ένα κομψό πολυχρηστικό όχημα το οποίο προσφέρει αυτονομία έως και 301 χιλιομέτρων και εντυπωσιάζει με τον αστικό του χαρακτήρα και την ευελιξία του, παρά τον μεγάλο του όγκο.

Η Nissan τέλος, μας παρουσιάζει τα δυο νέα της χρηματοδοτικά προγράμματα με μηδενική προκαταβολή ή με χαμηλό ετήσιο επιτόκιο, για να επιλέξει ο ενδιαφερόμενος το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του.

Πάτα στην εικόνα του Stand της Nissan και δες όλα τα μοντέλα της Έκθεσης Αυτοκινήτου

Ή πάτα πάνω στην εικόνα με τις καλύτερες προσφορές για να δεις τι ισχύει αυτή τη στιγμή

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
skoda