Η Nissan ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν του ιαπωνικού πρωταθλήματος Super GT και μόλις παρουσίασε την τελευταία εκδοχή του GT-R Nismo GT500.

Από το 2017, οι συμμετέχοντες στους αγώνες, πρέπει να περιορίσουν την κάθετη δύναμη κατά 25%, κάτι που σημαίνει πως το νέο GT-R Nismo GT500 έχει λιγότερα αεροδυναμικά βοηθήματα από το προηγούμενο μοντέλο.

Η Nissan υπόσχεται ακόμα καλύτερη οδική συμπεριφορά χάρη στο χαμηλωμένο κέντρο βάρους και στο καλύτερο ζύγισμα του αυτοκινήτου.

Έχοντας κερδίσει το 2014 και 2015, η εταιρεία θέλει να αγωνιστεί με αξιώσεις για τον τίτλο και για αυτό παρουσίασε στο Twin Ring Motegi ένα σημαντικά ανανεωμένο αμάξι.

Nissan GT-R Nismο GT500 (+video)

4.765 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/11/2016

Δείτε το νέο αγωνιστικό «όπλο» της Nissan, το αναβαθμισμένο GT-R Nismo GT500, να ποζάρει πριν ριχτεί στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου στο ιαπωνικό πρωτήθλημα Super GT.

 
Η Nissan ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν του ιαπωνικού πρωταθλήματος Super GT και μόλις παρουσίασε την τελευταία εκδοχή του GT-R Nismo GT500. Έχοντας κερδίσει το 2014 και 2015, η εταιρεία θέλει να αγωνιστεί με αξιώσεις για τον τίτλο και για αυτό παρουσίασε στο Twin Ring Motegi ένα σημαντικά ανανεωμένο αμάξι, με υψηλότερη αντοχή και αξιοπιστία, αλλά και με ελαφρώς μεγαλύτερη δύναμη.  
Από το 2017, οι συμμετέχοντες στους αγώνες, πρέπει να περιορίσουν την κάθετη δύναμη κατά 25%, κάτι που σημαίνει πως το νέο GT-R Nismo GT500 έχει λιγότερα αεροδυναμικά βοηθήματα από το προηγούμενο μοντέλο. Παρόλα αυτά διαθέτει μια τεράστια πίσω αεροτομή, φουσκωμένους θόλους, πλευρικά τούνελ αέρα κ.α. Η Nissan υπόσχεται ακόμα καλύτερη οδική συμπεριφορά χάρη στο χαμηλωμένο κέντρο βάρους και στο καλύτερο ζύγισμα του αυτοκινήτου.