Ο συνδυασμός μαύρου και κόκκινου χρώματος είναι αυτός που κυριαρχεί.

Ισχυρή παρουσία έχουν δύο τύποι δέρματος όπως το Nappa και το Alcantara.

Η δουλειά είναι έργο της Carlex Design.

Μοναδικό το εσωτερικό του συγκεκριμένου GT-R.

Nissan GT-R με μοναδική καμπίνα

3.838 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2019)

Κάτι δεν άρεσε από το εσωτερικό του Nissan GT-R στους ανθρώπους μίας βελτιωτικής εταιρείας και πήραν την απόφαση να βάλουν τη δική τους πινελιά στην καμπίνα του «Godzilla».

Όταν η Nissan παρουσίασε το ανανεωμένο GT-R το 2017, οι αλλαγές έγιναν τόσο μέσα όσο και έξω. Εκτός από την αυξημένη απόδοση, μια νέα μάσκα V-motion και ένα νέο καπό, ο «Godzilla» έλαβε επίσης ένα πίνακα οργάνων με δερμάτινη Nappa επένδυση, ανασχεδιασμένα εμπρός καθίσματα και ένα λιγότερο γεμάτο ταμπλό.
 
Όλα τα παραπάνω και βέβαια συνηγορούν στην  ανανέωση του εσωτερικού, όμως για τους ανθρώπους της Carlex Design αυτό δεν ήταν αρκετό. Έτσι πήραν την απόφαση να βάλουν το «χέρι» τους και να παρουσιάσουν μια νέα καμπίνα για το ιαπωνικό supercar, η οποία έχει την τύχη να είναι μία και μοναδική.
 
Ο συνδυασμός μαύρου και κόκκινου χρώματος είναι αυτός που κυριαρχεί. Παράλληλα ισχυρή παρουσία έχουν δύο τύποι δέρματος όπως το Nappa και το Alcantara που έχουν κατακλύσει τη καμπίνα και βρίσκεται στα καθίσματα, στο ταμπλό, το τιμόνι, την κεντρική κονσόλα. Στη τελευταία μάλιστα την εμφάνισή τους κάνουν και οι ίνες άνθρακα.
 
Αυτός ο ακριβής συνδυασμός χρωμάτων και υλικών μας θυμίζει και άλλα έργα της Carlex Desing, όπως μία Mercedes-AMG C43 ή σε μικρότερο βαθμό ένα VW Amarok. Παρόλα αυτά κατάφεραν και πάλι να δώσουν ένα μοναδικό στοιχείο σε ένα από τα πιο αγαπητά και δημοφιλή αυτοκίνητα, με εξίσου γνωστά υλικά τόσο στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, όσο και σε αυτόν των βελτιώσεων.
 
Αλλαγές στον κινητήρα δεν έχουν συμβεί, έτσι τα 570 άλογα που «κρύβονται» κάτω από το καπό είναι σταντ μπάι για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, όποτε τους ζητηθεί.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center