• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Renault, που μας έχει δείξει το Clio, με ένα πολύ μοντέρνο αμάξωμα γεμάτο καμπύλες και χρωματικά παιχνιδίσματα, συνεχίζεται και στο φρέσκο Captur. Το Juke εντυπωσιάζει με το ξεχωριστό του αμάξωμα και το ιδιαίτερα εμφατικό και δυναμικό εμπρόσθιο τμήμα.

Το Juke, πατάει πολύ καλά στο δρόμο και δεν πρόκειται να τρομάξει στον όριο, ακόμα και τον πλέον άπειρο πίσω από το βολάν.

Το εσωτερικό του Nissan Juke ξεχωρίζει με την ιδιαιτερότητα της σχεδίασης του, όντας και ποιοτικό παράλληλα.

Το Captur είναι καλοζυγισμένο και ασφαλές ακόμα και σε πολύ σβέλτους ρυθμούς. Θα θελήσετε λίγο καλύτερη πληροφόρηση από το τιμόνι, όπως και την 6η σχέση στο κιβώτιο.

Compact crossover με στιλ

14.355 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/5/2014

Αμφότερα τα μοντέλα εξοπλίζονται με τον κινητήρα πετρελαίου 1,5 λτ., που τους προσφέρει πολλά οφέλη στο κομμάτι της κατανάλωσης και των εκπομπών CO2, αλλά και σε αυτό της άνεσης κατά το ταξίδι τους, διαθέτοντας παράλληλα και απαράμιλλο στιλ.

 
Ολοένα και μεγαλώνει το μερίδιο του αγοραστικού κοινού που επιθυμεί το SUV αυτοκίνητο που έχει στην κατοχή του να ξεχωρίζει πέρα από τις επιδόσεις του και για την εξωτερική του σχεδίαση, αλλά και για το γενικότερο στιλ που αποπνέει, κάτι που είναι ορατό τόσο στο Renault Captur, όσο και στο Nissan Juke.

Εμφάνιση: Μοντέρνα και compact
Η σχεδίαση και των δυο compact crossover ξεχωρίζει. Αμφότερα κουβαλούν μια ιδιαίτερη σχεδιαστική φιλοσοφία, που πρεσβεύει ξεχωριστά κάθε φίρμα. Μοντέρνα αμαξώματα, στα οποία κυριαρχούν οι καμπύλες και οι ακμές, αρμονικά μπλεγμένες. 
Η σχεδίαση του Captur αντλεί τα κύρια στοιχεία της από τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Renault, που μας έχει δείξει το Clio, σε ένα πολύ μοντέρνο αμάξωμα γεμάτο καμπύλες και χρωματικά παιχνιδίσματα. 
Ξεχωρίζει επίσης στο εμπρόσθιο τμήμα η νέα μάσκα των μοντέλων της Renault με το χρωμιομένο λογότυπο να δεσπόζει και να πλαισιώνεται με χρώμιο στο κάτω μέρος του. 

Το Juke από την άλλη, έρχεται για να εντυπωσιάσει με ένα ακόμη πιο ξεχωριστό αμάξωμα, που προκαλεί τα γεμάτα περιέργεια βλέμματα όσων το αντικρίζουν. Ιδιαίτερα εμφατικό και δυναμικό είναι το εμπρόσθιο τμήμα, ενώ πίσω οι χειρολαβές των πίσω θυρών κρύβονται στο αμάξωμα δίνοντας μια αίσθηση από κουπέ.

Value for Money: Προσιτές τιμές, απτή ποιότητα
Η Nissan προσφέρει το Juke 1,5 diesel Stop/Start με έκπτωση 1.430 ευρώ (1.340 ευρώ στην αρχική έκδοση), παρέχοντας μαζί με την απόσυρση συνολικό όφελος 2.830 ευρώ (2.740 στο βασικό μοντέλο). 
Έτσι, οι τιμές του αυτοκινήτου ξεκινούν από τα 16.820 ευρώ, μια τιμή αυξημένη μόνο κατά 250 ευρώ σε σχέση με την έκδοση χωρίς σύστημα Stop/Start, η οποία συνεχίζει προς το παρόν στη γκάμα. 
Η τιμή του Captur 1,5 dCi ξεκινά από τις 16.400 ευρώ με απόσυρση (17.700 ευρώ χωρίς) για την έκδοση Authentic, που εμφανίζει μια απόλυτα ικανοποιητική πληρότητα εξοπλισμού με ESP, 4 αερόσακους, ηλεκτρικές ευκολίες, air condition, cruise control και ηχοσύστημα.