• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Nissan λανσάρει στην Ιαπωνία τα Note NISMO και NISMO S.

Το Nissan Note NISMO κινείται από το κανονικό μοτέρ των 1,2 λίτρων και 98 ίππων, το οποίο συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο CVT.

Στο NISMO S έχει τοποθετηθεί το 1.600άρι μοτέρ της εταιρείας, το οποίο συνεργάζεται με 5αρι μηχανικό κιβώτιο, αποδίδοντας 140 ίππους στις 6.400 σ.α.λ.

Τα Note NISMO και NISMO S διαθέτουν ένα επιθετικό body kit και προσφέρονται σε τρεις αποχρώσεις, μαύρη, άσπρη ή γκρι.

Το NISMO S, εξοπλίζεται επιπλέον με σκληρότερα ελατήρια, πεντάλ αλουμινίου, σπορ συμπλέκτη, επενδύσεις από σουέτ και δίχρωμο επιλογέα ταχυτήτων.

Διακριτικά σπορ είναι η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του Nissan Note NISMO, όπως τη συνθέτουν στοιχεία σαν τα σπορ καθίσματα και τα αλουμινένια πεντάλ.

H πιο «καυτή» έκδοση NISMO S θα έχει στάνταρ σπορ καθίσματα, ενώ προαιρετικά διατίθενται και bucket της Recaro.

Nissan Note NISMO 140 ίππων

8.233 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/10/2014

Λανσάρονται στην Ιαπωνία τα σπορ προσανατολισμού Note NISMO και NISMO S, με το 1ο να φέρει κινητήρα 1,2 λτ. και 98 ίππων, ενώ το 2ο σύνολο 1,6λτ., που αποδίδει 140 ίππους.

 
Ήδη από τον Ιούλιο είχε γίνει η αρχική παρουσίαση των NISMO εκδόσεων του Note, αλλά πλέον η Nissan λανσάρει στην Ιαπωνία τα Note NISMO και NISMO S. Διαθέτουν ένα επιθετικό body kit και προσφέρονται σε τρεις αποχρώσεις, μαύρη, άσπρη ή γκρι. Οι ζάντες αλουμινίου είναι 16 ιντσών, με την έκδοση NISMO S να φέρει 17άρες, ενώ αμφότερες οι εκδοχές φέρουν επαναρυθμισμένη ανάρτηση, κεραία τύπου «πτερύγιο καρχαρία» και φώτα ημέρας LED. Το NISMO S, εξοπλίζεται επιπλέον με σκληρότερα ελατήρια, πεντάλ αλουμινίου, σπορ συμπλέκτη, επενδύσεις από σουέτ και δίχρωμο επιλογέα ταχυτήτων.

Το Nissan Note NISMO κινείται από το κανονικό μοτέρ των 1,2 λίτρων και 98 ίππων, το οποίο συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο CVT. Στο NISMO S, όμως, τα πράγματα «σοβαρεύουν», καθώς έχει τοποθετηθεί το 1.600άρι μοτέρ της εταιρείας, το οποίο συνεργάζεται με 5αρι μηχανικό κιβώτιο, αποδίδοντας 140 ίππους στις 6.400 σ.α.λ., 23 περισσότερους από ότι κανονικά. Εκτός από μεγαλύτερη δύναμη, το Note NISMO S διαθέτει σπορ εξάτμιση, πολλαπλή εισαγωγής μεγάλης ροής και δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς.