5 φωτογραφίες »

Σε σύγκριση με το μοντέλο W12, η V8 Flying Spur έχει βάρος μικρότερο κατά 100 κιλά.

Ντεμπούτο για την Bentley Flying Spur V8

3.046 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2020)

Τη μικρότερη και ελαφρύτερη έκδοση της Flying Spur παρουσίασε η Bentley, η οποία εγκατέστησε στη ναυαρχίδα της ένα V8 κινητήρα, τοποθετώντας την κάτω από αυτή που εξοπλίζεται με το W12 μοτέρ.


Μία ακόμα έκδοση προστέθηκε στη γκάμα της Bentley Flying Spur, με το πολυτελές βρετανικό σεντάν να λαμβάνει ένα 4λιτρο twin-turbo V8. Τα μοντέλα που θα εξοπλιστούν με το εν λόγω μοτέρ θα έχουν ισχύ 550 ίππων και 770 Nm ροπής, έχοντας τη δυνατότητα να κάνουν το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 318 χλμ./ώρα. Μάλιστα η εταιρεία υπογραμμίζει πως για τη βελτίωση της οικονομίας καυσίμου, υπάρχει σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων, που επιτρέπει στο μοτέρ να λειτουργεί ως τετρακύλινδρος κινητήρας όταν κινείται σε χαμηλές ταχύτητες.
 
Σε σύγκριση με το μοντέλο W12, η V8 Flying Spur έχει βάρος μικρότερο κατά 100 κιλά, στοιχείο που σύμφωνα με την Bentley συμβάλει στην ευελιξία της. Από κει και πέρα να σημειωθεί πως διατίθεται στάνταρ με τροχούς 20 ιντσών και προαιρετικά όσοι το επιθυμούν μπορούν να διαφοροποιήσουν την εξωτερική εμφάνιση με το πακέτο Blackline Specification το οποίο προσθέτει σκούρο φινίρισμα.
 
Στο εσωτερικό το νέο βρετανικό μοντέλο συνεχίζει να προσφέρει τις πολυτελείς υπηρεσίες του. Η ξύλινη επένδυση Crown Cut Walnut διατίθεται στάνταρ, αλλά οι αγοραστές μπορούν επίσης να επιλέξουν από επτά άλλα υλικά, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και οι ίνες άνθρακα. Να γνωρίζετε πως στο πίσω μέρος οι ενδιαφερόμενοι θα επιλέξουν ανάμεσα είτε από δύο διαφορετικές θέσεις, είτε από ένα ενιαίο κάθισμα που μπορεί να φιλοξενήσει τρία άτομα. Φυσικά πλήθος επιπρόσθετων χαρακτηριστικών για την καμπίνα όσοι επιθυμούν θα μπορέσουν να βρουν στο κατάλογο με τα προαιρετικά.  
 
Η Bentley δέχεται παραγγελίες για την Flying Spur V8 από τώρα. Οι παραδόσεις για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη ξεκινούν πριν από το τέλος του έτους, ενώ οι άλλες χώρες θα ακολουθήσουν από το 2021. Οι τιμές του μοντέλου δεν ανακοινώθηκαν.

LEASING APRILIOS
skoda