Ντεμπούτο για το 8θέσιο Land Rover Defender 130
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ντεμπούτο για το 8θέσιο Land Rover Defender 130

4.893 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2022)

Πρεμιέρα έκανε το νέο Land Rover Defender 130 το οποίο μπορεί να μεταφέρει έως και οκτώ επιβάτες!

Το μεγαλύτερο Defender στην ιστορία της μάρκας

Το μεγαλύτερο μοντέλο στην τρέχουσα γκάμα του Land Rover Defender παρουσιάστηκε επίσημα στο κοινό και ήρθε να προστεθεί πάνω από τις εκδόσεις 90 και 110 που γνωρίζουμε έως και σήμερα. Ο λόγος για το Land Rover Defender 130 το οποίο έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει έως και οκτώ επιβάτες, ενώ κάνει την εμφάνισή του με πλούσιο εξοπλισμό και ήπια υβριδικούς κινητήρες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με διάταξη καθισμάτων 2+3+3 θέσεων

Το νέο Defender 130 είναι το μακρύτερο στην ιστορία του μοντέλου έχοντας μήκος 5.358 χλστ., έχοντας επεκτείνει τη σιλουέτα του κατά 340 χλστ. Η αύξηση τους μήκους παρέχει περισσότερο χώρο στο εσωτερικό όπου κάνει την εμφάνισή της και μία τρίτη σειρά καθισμάτων, δίνοντας στο στιβαρό SUV τη διαμόρφωση 2+3+3 θέσεων. Ο χώρος αποσκευών επωφελείται επίσης έχοντας χωρητικότητα 2.291 λίτρων εφόσον τα καθίσματα της 2ης και 3ης σειράς έχουν πέσει. Σε πενταθέσια διάταξη, το Defender 130 μπορεί να φιλοξενήσει 2.516 λίτρα. Όταν τα καθίσματα είναι κανονικά ανεπτυγμένα τότε η 8θεσια έκδοση έχει χώρο αποσκευών 389 λίτρων.

Άνετη τρίτη σειρά καθισμάτων

Η Land Rover λέει ότι η τρίτη σειρά καθισμάτων μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως και τρεις ενήλικες με πλούσιο χώρο για το κεφάλι. Οι επιβάτες εκεί θα βρουν δικό τους σύστημα κλιματισμού, ενώ υπάρχει και ο προαιρετικός 4ζωνικός κλιματισμός. Η είσοδος των επιβατών στην τρίτη σειρά γίνεται εύκολα σύμφωνα με τη μάρκα, κάτι που επιτυγχάνεται χάρη στην αναδιπλούμενη και κινούμενη δεύτερη σειρά καθισμάτων. Η φόρτωση αντικειμένων στο πορτμπαγκάζ γίνεται επίσης πιο εύκολη χάρη σε ένα κουμπί στην περιοχή φόρτωσης που ελέγχει την αερανάρτηση του SUV.

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEUGEOT NEW EVANS
4green