6 φωτογραφίες »

Το Ares Design S1 Project Spyder έρχεται για να πλαισιώσει το πρόσφατα αποκαλυφθέν κουπέ.

Ντεμπούτο χωρίς οροφή για το S1 Project Spyder

2.294 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2020)

Το S1 Project Spyder παρουσίασε η Ares Design, ένα supercar χωρίς οροφή το οποίο όπως εύκολα γίνεται κατανοητό θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων.


Το Ares Design S1 Project Spyder έρχεται για να πλαισιώσει το πρόσφατα αποκαλυφθέν κουπέ με το οποίο μάλιστα μοιράζεται το ίδιο εμπρόσθιο τμήμα αλλά μέχρι το σημείο που ξεκινάει το παρμπρίζ, αφού το S1 Project Spyder στερείται του ανεμοθώρακα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με την οροφή. Μάλιστα όπως αναφέρει η μάρκα, μπροστά από τις δύο θέσεις έχουν τοποθετηθεί δύο εκτροπείς ανέμου, δημιουργώντας έναν εικονικό θόλο.
 
Από κει και πέρα στο πίσω μέρος άλλα στοιχεία που αξίζουν αναφορά είναι οι απολήξεις της εξάτμισης, η οριζόντια LED μπάρα και ο μεγάλος διαχύτης στο κάτω μέρος. Το εσωτερικό διαθέτει πολυτελές δέρμα Nappa και Alcantara. Οι δύο θέσεις χωρίζονται μεταξύ τους μέσω ενός υπερυψωμένου κεντρικού τμήματος, όπου περιλαμβάνει μια κονσόλα για την ψυχαγωγία και άλλα χειριστήρια.  
 
Για την τροφοδοσία του αυτοκινήτου η Ares Design σκοπεύει να χρησιμοποιήσει έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα V8 που θα προσφέρει 710 ίππους στις 8.800 σ.α.λ, τη στιγμή που ένα οκτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη στέλνει την ισχύ στους πίσω τροχούς. Αν και δεν ανακοινώθηκαν αριθμοί υπολογίζεται πως το 0-100 χλμ./ώρα θα γίνεται σε περίπου 2,7 δευτερόλεπτά.
 
Η Ares Design έχει προγραμματίσει να κατασκευάσει μόνο 24 μονάδες του S1 Project Spyder χωρίς όμως να αναφέρει το κόστος απόκτησης.

PEIRAIOS LEASING
NISSAN